PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Zastanawiam się czy postać Stilinskiego nie kradnie show Scottowi? Jestem interesującym "przyjacielem głównego
bohatera". Jednak odnoszę wrażenie, że przy Stilesie, Jacksonie czy Dereku, postać Scotta jest niedopracowana.
Mam nadzieję, że w trzecim sezonie Scott pokaże co potrafi. Myślę, że miała kilka swoich momentów (górski popiół w
pigułkach był na prawdę sprytny). Może jakby włożyli w kreację tego bohatera jeszcze trochę wyobraźni to byśmy
dostali na prawdę fajną dynamikę pomiędzy dwoma najlepszymi przyjaciółmi, oraz pomiędzy Scottem i paką.

Potencjał Stilesa jest nie podważalny, gdy jest w kadrze wszystko staje się ciekawsze. Może to gra O'briana, a może
inteligentna część scenariusza, nie jestem pewna. Fajny pomysł, wielu bohaterów z dużym potencjałem. Mam
nadzieję, że w trzeciej części wyciągną z tego więcej.

Co o tym sądzicie?

Poza tym jetem mile zaskoczona, bo oczekiwałam banału, a niektóre rozwiązania zastosowane w tym serialu są na
prawdę bezkompromisowe. ;-)

ocenił(a) serial na 7
Lostara

Moim zdaniem w większości chodzi o charyzmę i talent aktora, bo przecież z pozoru postać Scotta ma więcej do zaoferowania - przemienia się w wilkołaka, wewnętrzny konflikt dwóch natur, rozwinięty wątek miłosny itd. Tylko to właśnie często nieszablonowość bohatera przyciąga fanów i taki jest Stiles. Wystarczy pomyśleć kim byłby dr House bez swojego sarkazmu i szorstkości, zapewne kolejnym schematyczny zbawicielem ludzkości. Albo serial mojej młodości "Jezioro marzeń" - główny bohater wrażliwy marzyciel Dawson zestawiony z roztrzepanym, nieco zwariowanym ale inteligentnym przyjacielu Pacey - podobny schemat? One tree hill - Peyton i Brooke, przykładów można mnożyć i wyjdzie ten sam wynik - charyzma aktora.

Lostara

wilkołaków jest w ostatnich czasach dużo, a stiles jest wyjątkowy ^^