nie wiem czemu alee Kurna zakochałam sie w nim hahah jego zachowanie jest takie pocieszne i kochane ze az normalnie to moj ulubiony aktor z tego serialu !i ogólem szczerze mowiac podoba mi sie bardziej niz tamte mięsniaki chcoiaz tez sa spoko , czy tylko ja tak sądze? a co do serialu to jak na produkcje MTV tgo bradzo dobry !
Stiles moim zdaniem nadaje się tylko jako "dobry kumpel" nie mogłabym być z takim chłopakiem ( chodzi mi o zachowanie) bo wygląd całkiem przyjemny:D
A co z jego zachowaniem jest nie tak, że nie mógłby być twoim ukochanym? Myślę, że związek z takim gościem mógłby być niezłą przygodą. Przynajmniej dla mnie.
Fajny jest :) ja tam nie mialabym nic przeciwko ;P Ogladalyscie Teen Choice Awards? Byla ekipa z Teen Wolf. Dylan zachwuje sie dokladnie tak samo jak Stiles ;)
Ja raczej widziałam coś innego http://www.youtube.com/watch?v=Z-N1-8BCPfw Zachowuje się podobnie, jak w filmie, ale poza zdjęciami jest trochę spokojniejszy.
E tam. Ten jeden moment ;) Uwielbiam te jego miny. Wspaniały chłopak z ADHD...hihi
Zajrzyjcie sobie tutaj http://twitter.com/#!/dylanobrien Fajne ma wypowiedzi :)
cholerciaa... ja to bym chciała zeby w jakis innych filmach wystapił ...zycze mu powodzenia ! i sobie przy okazji zebym wytrzymała do kolejnego odcinka!
no cóż. Muszę się przyznać, że 'teen' to ja już od dobrych kilku lat nie jestem, a serial oglądam ;) i jak się tak zastanowić to tylko po to żeby sobie tego całego Stiles'a pooglądać, rozśmiesza mnie do łez swoją mimiką i tekstami ;P
Nie martw się. Ja za 9 dni kończę 31 lat i też to oglądam :) A to chyba dobrze świadczy o serialu.
hehe sądze ze to jest serial dla kazdego i nie ma tu nic do decydowania wiek (no chyba ze male dzieci,bo troszke jest krwi i potworow)
jedyne co mnie denerwuje to ten ciut rzenujący wygląd "przemienionych" wilkołaków, wyglądają bardziej śmiesznie niż strasznie (kojarzy mi się z 'buffy postrach wampirów'), no i ten ich bieg na czworaka też sie nie prezentuje zbytnio. w 'vampire diaries' lepiej to wymyślili. Na plus - nowa czołówka serialu, bardzo fajnie się zaczyna ;)
nooo mogli dopracowac te wilkołaki ..ale ogolnie ten sezon jest bardziej taki wyrobiony bo 1 sezon mial sztyczne te efekty specjalne !
Świetny jest. i ten tekst "nie wiem jak czasami beze mnie udało ci się przetrwać" czy jakoś tak, kocham go za te jego teksty czasami.
Jak dla mnie to ma niesamowity talent z tymi jego minami , gestami.. no super.
Stlies jest mega zajebisty ... zwłaszcza jego teksty i miny! Uwielbiam gościa! A na co dzień Dylan z zupełnością jest taki sam jak Stiles ...
http://www.youtube.com/watch?v=dD3nsdV0Gh8&feature=player_embedded
to genialny aktor! Czy ktoś z was widział jego filmiki na youtube? Miał jakieś 16 lat gdy je nagrywał i moim zdaniem są przezabawne!
kurcze zapowiadali ze Stiles ma być bez koszulki w 3 odcinku, a tu co? (SPOILER) Scott go drzwiczkami od szafki zasłonił ha ha ha
ej trzeci ? ja zaczełam od drugiego bo w tym 1 dcinku myslalam ze to jakis glupi wstęp ;O nie gadajcie ze 1 odc był normalny ;O ;/ bo sie załamie...btw stiles bez koszulki ;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dajcie mi go !
A ja powiem tak: uwielbiam i Scotta i Stilesa... Oboje są tak cudowni, że mięknę...
Nie mogę edytować -.- więc napiszę tu:
A jeszcze Derek... Sorry ale tu jest zatrzęsienie cudnych facetów :D
W 3 odc 2 sezonu w okolicach minuty 37-40 po prostu myslalam ze padnę... Takie dreszcze :D Cudowności.