Drugi odcinek trzeciego sezonu,nie mogę się doczekać.
Jestem ciekaw w którym odcinku Scott zostanie Alfą?.
Jestem ciekawa, kiedy tata Stilesa dowie się o wilkołakach :) bo podobno ma to się stać w tym sezonie
Mama Scotta zginie? Serio? Nic o tym nie wiedziałam.... Miałam nadzieję, że będzie z Peterem. Lubię ich razem ;)
Masz ;)
http://www.youtube.com/watch?v=iDjN5l7Pp1Q&feature=player_embedded
Konkretnie 1:27 :P
I możliwe że ten sezon skończy się tragicznie dla głównego bohatera :/
Być może dzięki śmierci matki,Scott stanie się alfą siłą nienawiści.Pokona tego przywudce alf i sam będzie im przewodził.
a mi się wydaje, że jego mama nie zginie i że to tylko halucynacje Scotta
a Alfą zostanie pewnie w ostatnim albo przedostatnim odcinku
Trailer tego odcinka,sugeruje że zostanie alfą w tym odcinku,przed chwilą widziałem trailer.
Alfą musi zostać jak najszybciej,by mógł pokonać inne alfy.Sam Derek mu nie pomoże,coś musi być by zyskał siłę.
Odcinek będzie dopiero leciał na żywo o 4.00,na razie nie ma nigdzie do pobrania będzie prawdopodobnie jutro.
Ma ktoś może linka do strema na żywo?
mi się wydaje że jest o kilka odcinków za wcześnie żeby Scott został Alfą, no ale nie wiem.
ja właśnie obejrzałam promo i cieszę się, że w końcu zobaczymy Petera :)
mi się wydaje że niedługo dowie się że będzie tym alfa, potem koło 10 odcinka zostanie a pod koniec sezonu będzie walczył z tym przywódcą Alf:) niech mi ktoś tu wyśle link z promo tego odcinka:)
A co do Petera:) jepo powrót był świetny:)
Ciekawe o co chodzi z tym zę to Derek ma powstrzymać Scotta, zabić, żeby nie zagrażał temu kolesiowi
też mi się tak wydaje :)
http://www.youtube.com/watch?v=Xhvac3oOYHA - tu jest promo
Derek ma zabić Scotta? oO coś mi umknęło w pierwszym odcinku? ;)
Podałaś kiepskie promo tu masz dużo leprze:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151633808734114
widaćw nim więcej niż w tym co ty podałaś
to na fb jest bardziej ogólnikowe i dotyczy raczej całego serialu niż jednego odcinka. na promo 2 odc pasuje więc bardziej to z yt
no w rozmowie tej dziewczyny co uratowała na początku Isaaca z tym wilkołakiem wynika że on boi się Scotta ale powiedział że niech ktoś za niego pozbędzie się problemu a ona powiedziała Derek...
tak jakby to Derek miałby zabić Scotta żeby ten nie zagrał temu wilkołakowi
No tak to Derek ma go zabić,ale nie zrobi tego i dlatego ta babka alfa przebije go kijem od szczotki.Pewnie dla tego że nie zabił Scotta,jeszcze jest jadna nieścisłość,skąd wzieła się ta dziewczyna w trailerze co mówi do allison że nie wie w co się wpakowała,jak przecież jak przywódca zabił ją w szatni w pierwszym odcinku.Bardzo to dziwne.
Wie ktoś gdzie obejrzeć odcinek na żywo,wcześniej ktoś podawał strony do oglądania a teraz nikt nie robi tego.
może dziewczyna została przemieniona przez przywódcę Alf lub innego Alfę, bądź pojawia się jako halucynacja... albo jest niezniszczalna :)
a;w coś mi się zdaje że tego seriali będzie więcej niż 3 sezony.... i zobaczycie.... wampiry też będą:-D
nieee, tylko nie wampiryy :D zrobiłoby się coś na kształt Pamiętników Wampirów :P
albo roboty wejdą do akcji xD
no właśnie.... ja śledzę pamiętniki i coś czuje że skoro tam jest połączenie wampiry wilkołaki to tu może być odwrotnie
ja w pamiętnikach jestem dopiero na 2 sezonie ale wiem co się wydarzy dalej :P
czytałam kiedyś, że reżyser Teen Wolfa zapewnił że w serialu nie pojawią się wampiry, więc ja liczę na coś innego, np. takie Kanimy - inne mniej znane mitologiczne stworaki ;)
ja szczerze mówiąc wolę pamiętniki bo są dla większych dzieci... są fajniejsze.... chociaż teen wolf też spoko..... drugi sezon:) bo tam pojawia się Elijah:) moja ulubiona postać:)
Co do tego serialu to fajny sezon się zapowiada i jednak ja uważam że wszystko, łącznie z pokonaniem tego złego wilkołaka będzie miało w nim miejsce....
jeśli będzie 4 to będzie o czymś nowym
u mnie jest na odwrót - bardziej jaram się Teen Wolfem niż Pamiętnikami ;)
ale TW oglądałam 2 sezony + teraz 3, a z pamiętników tylko 1 sezon obejrzałam jak na razie :)
co do tego sezonu TW to wydaje mi się że będzie najlepszy ze wszystkich które wyszły
ja jednak pamiętniki:) postać Klausa jest spoko a Joseph Morgan gra go świetnie:) CO do Teen Wolf to zastanawia mnie czemu tak dużo widzów lubi Stilesa... Dla mnie to głupi dzieciak który ma nie po kolei w głowie, a to że jest zdolny nie świadczy że jest spoko..... on jest takim wypłochem trochę.... Ja lubię Dereka, Scotta i Allyson.... aktorka która ją gra jest fajna i w podobnym wieku do mojego.. reszta to dzieci:)
bo Stiles jest fajny :) to taka bardzo humorystyczna postać, której moim zdaniem nie da się nie lubić... w 1 i 2 sezonie jego dialogi i zachowanie były świetne. to prawda, czasem robił z siebie lekkiego świrusa, ale potrafił (i teraz też) logicznie myśleć.
myślę, że gdyby go nie było serial wtedy:
1. byłby mniej zabawny (jest jeszcze Peter :P )
2. nudny :)
3. inni bohaterowie usiłowaliby na siłę rozśmieszać widzów (Stiles nie rozbawia na siłę, robi to "z umiarem") i myśleć co by pewnie nie do końca im wychodziło
poza tym Stiles bardzo ciekawie się zmieniał przez te wszystkie sezony - najpierw taki chłopaczek, który jest nieco zazdrosny o nowe siły Scotta, jednak jest zawsze lojalnym przyjacielem i pomaga mu np. podczas pełni, zakochany na zabój w Lydii.
w 2 sezonie również pomaga przyjaciołom, jest moim zdaniem pewniejszy siebie niż wcześniej, dalej podkochuje się w Lydii, wysyła jej sygnały. jednak zazdrość o wilczą naturę Scotta pod koniec sezonu znowu bierze górę, nie chce żyć w jego cieniu.
w 3 sezonie do tej pory można zauważyć, że przestał uganiać się za Lydią, nie jest już takim dzieciakiem tylko dojrzałym, trochę zagubionym chłopakiem i chyba nie do końca wie czego naprawdę chce (np. scena z Heather).
najbardziej jednak lubię metamorfozę Petera, no i może Scotta.
http://www.youtube.com/watch?v=VC4ekS7OMlo taki po prostu jest Stiles :)
o tu się zgodzę z Tobą..... powiem tak.... Stiles przypomina trochę mnie...... tak mnie.... ja mimo 26 lat jestem jak duże dziecko.... nie mam pracy, mieszkam z rodziną i cały czas oglądam filmy i seriale.... i się wygłupiam z młodszym bratem... może go nie lubię dlatego że nie chce taki być.... wszyscy mnie mają za takiego wesołka a ja chciałbym pokazać że jest inaczej....
Ale wrócmy do Serialu.... to co do niego to masz rację..... jest w miarę naturalny i wyluzowany..... co do innych bohaterów to....
Derek.... lubię go bo jest przystojny.....
Scott.... lubię bo jest z nich najfajniejszy:)
Stiles.... już była mowa:)
Alysson:) fajna......
Lydia.... lubiłbym ja gdyby nie była taka puszczalska....
Peter:) w pierwszym sezonie bałem się go i życzyłem śmierci.... ale potem... jak zmartwychwstał to jest świetny.... i wygląda dużo lepiej...
reszta bohaterów to taka o.... jedni na plus.... jak ojciec Alysson, inni jak pan Stilinski szeryf na minus
ja mam 21 lat, studiuję ale też ciągle bym oglądała filmy i seriale... i słuchała ciągle muzyki ;)
Derek - przystojny jak skurczybyk i idealnie pasuje na rolę wilkołaka
Scott - w tym sezonie
Alisson - w 1 sezonie ją lubiłam, w 2 nie za bardzo (przez charakter) a teraz znowu ją lubię
Lydia - mimo widocznych wad lubię ją :)
Peter - w 1 sezonie jak się pojawił wywołał u mnie zainteresowanie jego postacią, przez pozostałe odcinki zaczęłam go lubić... w 2 jak się pojawił to polubiłam go jeszcze bardziej :).. (przede wszystkim za teksty i grymasy twarzy :P), no i teraz jest po prostu... nie wiem jak go opisać :P
ja studiowałem ale skończyłem dwa lata temu i pracy nie mam.... mieszkam na wsi i tu mnie szlak trafia.... ja oglądam dużo seriali.... ostatnio od zimy to gotowe na wszystko i stwierdzam że to jeden z najlepszych seriali w historii.... Oglądałaś??:)
Derek to rzeczywiście ciacho:) i teraz Peter fajnie wygląda:) w pamiętnikach wampirów np ciacho to Damon Salvatore i Klaus:) Mają w Sobie to coś chociaż nie są tak przystojni jak Derek
są już na i i t v.info :) bardzo szybko dodali do tego odcinka i 2 razy widziałam z napisami i bez :)
aha:) ja chce pobrać napisy do pobranego odcinka... mam za wolnego neta żeby oglądać filmy
http://teenwolf.pl/filmy,sezon_iii,7,1,teen_wolf_sezon_3_odcinek_2_chaos_rising, 27.html link do odcinka
i jak Wam się podobał drugi odcinek? :)
plusy
- Peter :P wszystkie sceny z nim genialne, do tego jeszcze to wejście ala Chuck Norris i odp Dereka "Nie lubimy Cię" xD
- Stiles czyli oczywista oczywistość :)
- akcje z Deatonem (kiedy pomaga Issacowi przypomnieć sobie szczegóły dotyczące Erici i Boyda)
- Danny
- podoba mi się współpraca większości bohaterów: trzymają się razem, Scott nie zostawia Dereka chociaż Derek mówi, że nie miałby mu tego za złe, pogodzenie Allison z Derekiem
- niezłe sceny walki, chociaż było ich mało
minusy
- pani Morell i Deucalion - zbyt przewidywalne
- bracia faktycznie są wnerwiający :P chodzą po szkole z dziwnymi minami, jak bohaterowie, jeden z nich sypia z Lydią, drugiego ciągnie do Danny'ego. oby w kolejnych odcinkach ich role się rozkręciły bo na razie jest kiepsko
ciekawe co z Lydią? oO znowu zaczyna świrować i będzie miała halucynacje jak w zeszłym sezonie czy co? hmm...
U mnie to było coś bardziej na styl pierwszego odcinka, gdzie oglądam, oglądam i nagle koniec. ;)
Ostrzegam mogą być Spoilery
Plusy:
- powrót Petera i zgadzam się tekst Dereka "We don't like you" + jego mimika niezastąpione! ;)
- sytuacja Stiles'a w łazience. No myślałam, że umrę ze śmiechu ;) Myślę, że on niedługo stanie się takim "mózgiem" operacji.
- lubię jak scenarzyści pokazują nam nowe moce wilkołaków, np. dzisiaj czytanie myśli Issaca przez Petera, a ostatnio fuzje bliźniaków.
- moim zdaniem, końcówka i to, że Alison się dowie prawdy o swojej mamie będzie bardzo... wpływać na ich losy w następnych odcinkach.
- poza tym cieszę się że Derek oprócz mrocznego wujka, będzie miał również swoją siostrę.
Minusy:
- moim zdaniem walka była wielkim minusem, bo przecież Derek jest Alfą, więc spokojnie mógł uspokoić Boyda i nie rozumiem dlaczego tego nie zrobił, a poza tym nie było krwi, aż tu nagle broda, ciało i ręce Scotta są całe czerwone, lekko bezsensu. Nie podobało mi się to. ;)
Wydaję mi się że Lydia jest jakimś typem medium, gdzie potrafi odczuć, że coś się dzieje, np. teraz (wnioskuję z obejrzenia promo 3 odc.) wyczuła/wyśniła że jakiś typek umrze.
Bliźniacy mają za zadanie pilnowanie Scotta w szkole, więc to że się przechadzają i próbują być blisko jego przyjaciół czy też kolegów z drużyny nie jest dla mnie zaskakujące, szczególnie że w następnym odcinku mają jakąś większą rolę.
Kompletnie mnie zaskoczyła współpraca Pani Morell z Deucalionem, ponieważ moim zdaniem to nie trzyma się kupy. Bo teraz nie wiem czy Deaton pomaga Scottowi i reszcie czy Alfom. A może to taka zmyła, bo chcą wiedzieć, co się dzieję w jednym i drugim obozie? Zbyt wiele pytań...
Eee, jak nie było krwi? Boyd wbił całe łapsko w brzuch Scotta i wtedy on zaczął pluć krwią chyba. Albo ja coś przeoczyłam, albo Ty xD Poza tym Peter i Stiles powiedzieli, że Boyd w zamknięciu z tego kamienia nie mieli dostępu księżyca i byli strasznie nabuzowani i nie panowali na sobą, coś na zasadzie lwów na arenie gladiatorów. Dlatego Derek był słabszy.
Ponawiam pytanko, też nie pamiętam już!
A... i szkoda mi tej koleżanki stilesa :< a zapowiadało się tak fajnie xD
Bo mama Alison nie mogła znieść że ta umawia się z wilkołakiem i uśpiła go, później przywiązała do jakiegoś leżaka a gdy on się ocknął zaczęła mu wstrzykiwać "najlepszy" rodzaj tojadu by go zabić. Gdyby nie Derek on by już nie żył. Wtedy też D. ją ugryzł. A Alison nic o tym nie wie, bo Gerard jej powiedział, że Derek poprzez ugryzienie chciał się zemścić na jej rodzinie, co w ostateczności spowodowało, że jej mama musiała popełnić samobójstwo.
I tak, może mi coś umknęło, jednak Alfa jest zawsze silniejszy od swojego Bety, więc wytłumaczenie że Boyd był powstrzymywany od przemiany przez 3 pełnie i przez to stał się silniejszy, jest dla mnie słabe...
No tak chyba nie do końca, pamiętam jak podczas pierwszej przemiany swojego stada Derek też sobie ledwo z nimi poradził, ostatecznie dal rade tylko dlatego, że Isaac się opamiętał i mu pomógł. A tu jeszcze ich nieobliczalność była wzmocniona.
W łóżku Lydii to nie był chyba jeden z tych bliźniaków. Wyglądał zupełnie inaczej...
Peter... Boski. Jak przeczytałam, że pojawi się Core myślałam, że być może scenarzyści będą chcieli ją połączyć z Derekiem lub Isaaciem a tu szok totalny! Ona jest siostrą Dereka?! Tyle lat nic o niej nie wiedział... Ostateczna walka w banku też mnie trochę rozczarowała. Derek jest Alfą a widocznie się hamował, nie używał swoich mocy, nie miał czerwonych oczu itp. Nawet się nie zmienili ze Scottem. Na moje nie chcieli ich ranić.
Biedna Erica. Jak Alisson ją znalazła w tym składziku, straszne... I ta pani pedagog. Szmata... Jak ona mogła. Weterynarz jest dobry, pomaga Scottowi i reszcie bo jest tak jak powiedział Derekowi, obiecał to jego matce. Mam taką ogromną nadzieję, że nie będzie bad guy.
No i nasza ukochana Lydia. Chyba będzie medium, faktycznie. Ciekawe jak rozwiną jej wątek w tej serii. A Stiles jak zwykle mózg. Bez niego nic by nie zdziałali... ;)
W poprzednim sezonie była pewna rozmowa między panią pedagog a weterynarzem, coś o yum, że on nigdy nie przeszedł na emeryturę. Mi się wydaje, że tutaj będzie jakaś większa niespodzianka jeżeli chodzi o tą dwójkę, nie sądzę, że ona zdradziła Scotta i resztę, a raczej im pomaga.
Co do Lydi, ciekawa jestem jej, kto wie może zamiast wampirów jakieś czarownice włączą do seri, chociaż moim zdaniem powinni narazie trzymać się tylko wikołaków:)
O co chodzi z tą psycholog? Dlaczego trzyma z tym stadem Alf? Myślę że jest czymś więcej... być może jakąś wiedźmą? W drugim sezonie tylko ona potrafiła odczytać infor o Kemenie które były napisane jakimś wymarłym językiem.
Jeden z lepszych odcinków jakie widziałem. Były zaskakujące elementy, nowe umiejętności wilkołaków, trochę walki, Stiles i jego genialne teorie, a do tego Alison powraca w starej oprawie - wreszcie bierze sprawy w swoje ręce, i zaczyna coś działać!
Ocene serialu przywracam do 9/10, bo sezon3 trzyma poziom wyższy niż 2, i tak na dobrą sprawę to ogląda mi się go chyba przyjemniej niż s1.
Co do pamiętników - ja tam lubie oba seriale, chociaż pamiętniki wampirków są nieco żałosnawe, za dużo tam romansu i to w oklepanym wydaniu - rodem ze zmierzchu =.=
A wątek 1 baba i 2 chłopów to mi się nawet w LOST przejadł więc chyba za dużo tego po prostu widuje xD
Dla mnie odcinek super 10/10, sezon 3 na razie zapowiada się nieziemsko. Genialne teksty Stilesa, dużo akcji z nutką thrillera, mocne wejście Petera którego uwielbiam, Alison na razie na plus, Lydia świetna jak zawsze, nawet się zaskoczyłam końcówką więc plus dla scenarzystów. Jak na razie sezon 3 wypada najlepiej ze wszystkich.
Pamiętniki wampirów to trochę zmarnowany potencjał, pomysł fajny, ciekawie się zapowiadało ale ten męczący romans wszystko zepsuł... A ja tak liczyłam na historię pierwotnych wilkołaków, no ale teraz mam moje wilczki w teen wolf i to mi wystarczy.
Przypomina sobie ktoś, co takiego zrobiła matka Allison, o czym mówił Derek i Scott w najnowszym odcinku(S03 odcinek 2)? Strasznie mnie to zaciekawiło, bo nie mogę sobie przypomnieć zupełnie o co chodziło :>