PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Ja mam 4 typy :-) :
1.Weterynarz
2.Nauczyciel
3.Ojciec Allison
4.Ojciec Stilesa

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Mój typ to tylko i wyłącznie nauczyciel

Catalina_17

1.dyrektor ? (nie wiem czy to był dyrektor czy nauczyciel. jak Jackssona podrapał Alfa to coś tam do niego gadał )
2. nauczyciel w okularkach
3.weterynarz

ocenił(a) serial na 6
Marko81

ojciec Stilesa odpada. po jaką cholerę miałby chodzić do weterynarza ze zdjęciami i pytać, co za zwierze według niego może na nich być.
sam weterynarz to chyba za bardzo oczywisty wybór, praktycznie podają go nam na tacy.
ojciec Allison... bo ja wiem? po co miałby gryźć Scotta? po co mu stado, skoro ma rodzinę?
pewnie się mylę i totalnie nas zaskoczą, ale mnie osobiście nauczyciel chyba najbardziej pasuje.

no chyba, że trener... takie to niewinne i głupiutkie momentami, że aż podejrzane xD

zuzens

-weterynarz
-nauczyciel w okularach
-trener

Ale pewnie to nie będzie żaden z nich xD

Lily_115

Ojciec Allison chyba nie może być Alfą. Jego siostra dzwoniła do niego chwilę po tym jak Alfa napadł na nią, gdy jechała samochodem. I chyba był wtedy w domu to musiałby być bardzo szybki. Ale dobrze tego nie pamiętam. Chociaż mógłby być według zasady, że najciemniej pod latarnią.

Wydaje mi się, że to ktoś nieznany. Może ojciec Scotta.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Gdy na ciotkę Allison napadł Alfa,wsadził jej białą rękę do samochodu,więc Alfą nie jest murzyn.
A jeśli chodzi o Scotta to dlaczego miałby zrobić coś takiego swojemu synowi?

ocenił(a) serial na 6
Catalina_17

może chce znów być z nim rodziną/stadem?
nie pamiętam, było kiedyś mówione coś na jego temat? dlaczego nie mieszkają razem?

zuzens

Na wywiadówce matka Scotta coś mówiła o jego ojcu ze złością, chyba ich porzucił i się nimi nie interesuje. Gdyby był wilkołakiem to miałoby sens, że chciałby, aby jego syn była taki sam i porzucenie rodziny też by do tego pasowało.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Scott po tym jak dowiedział się o zaatakowaniu kierowcy autobusu powiedział,że zna go z czasów, kiedy jeździł autobusem i mieszkał z tatą.To chyba mają jakiś kontakt skoro przez jakiś czas z nim mieszkał.

Catalina_17

Ale teraz nie mieszka. Przez ten czas, gdy nie ma go z rodziną to różne rzeczy mogły się z nim dziać. Ale to jedna z teorii.

użytkownik usunięty
bambi_8

ja od początku stawiam na ojca scotta.

Teoria z ojcem Scotta jest bardzo prawdopodobna musze przyznac. Az sie sama sobie dziwie, ze jakos mi to do glowy nie przyszlo.

ocenił(a) serial na 9
Marko81

1.Weterynarz
2. Trener
3. Ojciec Stilesa
4. Ojciec Scotta.