nie sadzicie ze czekanie na drugi sezon do 14 czerwca to lekka przesada ?! ..przeciez ten serial szczegolnie odcinek finałowy to poprostu było cos zajebistego ! ..takie miłe zaskoczenie ze szkoda gadac ,nie sadziłam ze bd aż tak dobre! ....i ja mam czekac rok !? przeciez niewytrzymam ...
No, niestety, MTV to nie ABC i rzuca serialami raczej w dość dużych odstępach czasowych. Ja też myślałam, że TW będzie to tylko przerywnik do nowych sezonów jesiennych a tu taki zonk :P
Na szczęście od 15 listopada wracają na plan i może będzie więcej informacji. Chociaż tak porównując z innymi serialami to tych spoilerów to malutko było, malutko :/
Ja się zgadzam, że zdecydowanie za długo:) Tak się zastanawiałam może ten odstęp to nie jest spowodowany tylko tym, że to jest serial wakacyjny czy coś. Tylko MTV chce mieć dużą oglądalność, a zwiększa się ona kiedy nie ma konkurencji w postaci innych seriali...No ale cokolwiek to jest to my na tym cierpimy, bo musimy czekać aż tak długo:(
no poprostu to jest przegięcie ...ale zauwazyłam ze MTV własnie tak zawsze robi z tym serialami ..niewiem czy ogladacie tez inne seriale np zycie wg liz tez rok czekałam na nowy sezon ...ale dziekuje Bogu ze ktos jest taki łaskawy i wgl wstawia ten serial ..i tłumaczy go.. bo w polskim MTV pojawilby sie za milion lat ;/
Może przyśpieszą produkcje. Kto wie, MTV napewno się nie spodziewało takiej popularności i wogóle tego że tak dobry serial stworzyli. Dlatego nie byli przygotowani na 2 sezon a tu w trakcie pierwszego wyszło że serial to kura znosząca złote jajka i trzeba ciągnąć to dalej.
Już teraz obstawiam że i trzeci sezon będzie a może więcej. Zobaczymy, jak dla mnie starego konia 27 letnie serial się bardzo podobał.
no prosze ;) teraz bd sie Toba bronic jak ktos będzie pisał ze to serial dla nastolatków ;)) no co do tego 2 sezonu to wątpie zeby przyspieszyli ..ale bede sie modlic o to haha pozdrawiam
Mam nadzieje że serial nie pójdzie drogą True Blood, gdzie najpierw byli wampiry, później zmiennokształtni, wilkołaki, jakieś wiedzmy i inne cholery. Tak że okaże się że całe miasteczko to samce Alfa :D
haha oby nie ! ale chociaz sie ciesze z takiego finału jak był ..bo naprawde był dobry !