Noom ... mi też on się nie podoba ... Ten serial byłby jeszcze piękniejszy gdyby główną rolę grał np. taki Christian Alexander, Ben Elliott lub Jean-Luc Bilodeau :3
Ja najbardziej lubie Stilsa i Lydię :) A nasz główny bohater lubie go, ale bez przesady z kolei Allison mnie strasznie denerwuje
Derek tez jest bardzo fajny, śmieszny w sumie :D przeglądałam sobie kiedyś filmiki z teen wolfa takie fanowskie a tam od groma paringu Stiles-Derek
Czy tylko mi się tak wydaje, że tylko Scott wygląda tak beznadziejnie, gdy zmienia się w wilkołaka?
Teksty Stilsa, są bardzo fajne, a Derek jest strasznie przystojny.
zgadzam sie co do Stilesa i Dereka :D a do Scotta nic nie mam, ogólnie te przemiany i momenty gdy są wilkołakami są moimi ulubionymi , lubie takie klimaty :D czy jako wilkołak wygląda tak beznadziejnie ? hm szczerze nic nie mam do jego wilczej postaci :D
Mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale Derek wygląda chyba lepiej, gdy się zmienia. Chociaż i tak nic nie przebije Jacksona, gdy zmieniał się w kanime ;)
Chodziło mi o to, że gdy się zmieniają w wilkołaki, to Derek wygląda nie co lepiej niż Scott no chyba, że tylko mi się tak wydaje. No ale będzie się działo... strasznie nudzi mnie to czekanie! (;
aa, no to się zgodzę ;) i straasznie żmudne to czekanie, ale mam nadzieje że 3 sezon będzie tego warty :D
No właśnie, oby był wart tego czekania... A jak to jest z tymi premierami? W USA jest najpierw (początek czerwca), kiedy będzie na MTV po polsku? I w końcu kiedy w internecie z lektorem? Wiesz może??? :)