PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Nie wiem jak was ale mnie bardzo rozbawiły tagi do tego filmu xD <Dramat, Horror, Komedia,
Romans, Dla młodzieży > Dramat ? horror ? :D :D komedia jak najbardziej xD No ale co się dziwić ,
skoro sagę Zmierzch uważa się za horror ... :) No dobra , a tak na serio - czy ktoś jeszcze oprócz
mnie czuje irytację bo szukał dobrego serialu wywołującego dreszczyk emocji a trafił na jakiś
tasiemiec z fabułą pisaną przez 12 latka wraz ze starszym bratem który co jakiś czas dodał
sceny pseudoerotyczne ? A tak generalnie to serial idealny dla ludzi którzy nie lubią myśleć , w
roli głównej chłopak z sierścią przeszczepioną z psiego tyłka :) pozdrawiam :)

kolorowyparasol

łał, skąd tak negatywna opinia ? I do tego obrażasz ludzi oglądających ten serial ?. Czytając opis Teen Wolf, czy nawet oglądając pierwsze odcinki można było się domyślić, że nie będzie to zapierający dech w piersiach horror. Uważam jednak, że jako forma rozrywki, jest całkiem niezły. Wciągający, momentami można się pośmiać, ciekawi bohaterowie - każdy z nich na swój sposób inny, wątki miłosne, zagadki, czasami niespodziewane zwroty akcji, mroczny klimat - czego tu więcej chcieć ? ;) Oczywiście, nie jest to serial dla wymagającego widza, który "lubi myśleć" oglądajac serial, co nie oznacza, że można nazywać ludzi, którzy lubią tego typu kino, bądź szukają czegoś lżejszego nad czym nie trzeba główkować "nielubiącymi myśleć". Pozdrawiam. ;)

ocenił(a) serial na 8
kolorowyparasol

▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌
▌╔══╗▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌
▌║╔╗║╔══╗╔══╗▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌
▌║║╚╝╚╗╔╝╚╗╔╝▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌╔═══╗▌▌▌▌
▌║╚═╗▌║║▌▌║║╔═══╗▌▌▌▌▌▌╚╗╔╗║▌▌▌▌
▌╚═╗║▌║║▌▌║║╚╗╔╗║╔═════╗║║║║▌▌▌▌
▌╔╗║║▌║║▌▌║║▌║╚╝║╚╗╔══╗║║╚╝╚╗▌▌▌ serialik ;P
▌║╚╝║▌║╚══╝║▌║╔═╝▌║║╔╗╚╝║╔═╗║▌▌▌
▌╚══╝▌╚════╝╔╝╚╗▌▌║╚╝║▌╔╝╚╗║║▌▌▌
▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌╚══╝▌▌║╔╗║▌╚══╝║║▌▌▌
▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌║║╚╝╔╗▌▌╔╝╚╗▌▌
▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌╔╝╚══╝║▌▌╚══╝▌▌
▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌╚═════╝▌▌▌▌▌▌▌▌

ocenił(a) serial na 1
Diablicaaa

No dobra dobra , faktycznie , poniosło mnie xD najlepsze jest to ze ostatnie odcinki są na coraz wyższym poziomie O.o reżyser przeczytał mój komentarz xD hehe