Wlasnie skonczylam ogladac 5 odicnek(bez napisow) byl dobry. Najlepsze 21 minuta:)Widok Dereka bezcenny) Koncowka niezla.
Natepnym podejrzanym co do Alpha jest pracodawca Scotta ten weterynarz czy kim tam jest;p
Dalej podejrzewem Lidie.
Lydię? Eee tam ;p nic na to nie wskazuje. Okropnie irytuje mnie aktorka, która gra tą całą Kate, czy jak jej tam. Straszliwa postać. [SPOILERY, JEŚLI NIE OGLĄDAŁAŚ/ŁEŚ - NIE CZYTAJ] Ja jestem za to ciekawa, czemu Lydia i Jackson byli potem tacy zszokowani, no i interesują mnie te świecące (bo chyba dawały po oczach na początku, albo mi się wydawało;) ) rany Jacksona. Czyżby zmieniał się w wilka z winy Dereka? Cholerka, znowu kolejne 6 dni czekania... i zaczynają mnie powoli nudzić te słodkie wątki Scott&Allison.
Nie, chciałam napisać dokładnie to, co napisałam. Irytuje mnie jej mimika, w ogóle - całokształt. Postać przez nią grana również, to chyba logiczne ;)
Lydia nie może być Alfą, ponieważ siedziała w samochodzie, gdy Alfa wychodził. Zastawiam się, czemu Alfa nie zrobił nic Jacksonowi. Może chodziło o to, że by już naznaczony przez Dereka i w ten sposób był wybrakowany. Poza tym ciekawe kto był pumą, raczej ktoś musiał się przemienić, bo mało prawdopodobne, aby puma sama z własnej woli podeszła do ludzi w centrum miasta. Świetna była końcówka, gdy nauczyciele rozmawiali o każdym z uczniów i mówili o tym, że mogą być potencjalnymi liderami.
Ja nie mowie ze Lidia jest Alfą tylko, ze tez moze byc wilkolakiem,tak mi sie wydaje po jej zachowaniu,ze tez jest"inna" a alpha raczej weterynarz i to on mogl naslac specjalnie pume, po tym jak policjant pokazal mu zdjecie jakiegos zwierzecia... aby nie domyslili sie ze to wilk..
Przyjrzeliście się Alfie podczas sceny w sklepie z płytami? W przeciwieństwie do Scotta i Dereka miał ciemną skórę. Jestem w 90% pewna że to szef Scotta, który jest przecież afroamerykaninem.
Szkoda,że zabili tą siostrę Dereka,która na dodatek była w ciąży.Może zrobiliby z tego jakiś fajny wątek xD
Ciekawi mnie strasznie kto jest tym Alphą,ale też mi się coś wydaje,że to ten szef Scotta.
Co się stanie z Jacksonem ?
O taaak scena z Derekiem;) Spodobała mi się również muzyka, której użyli w podkładzie i od razu musiałam to znaleźć.