PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47533
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Ogulnie serial zaje****. Oczywiście Stiles wymiata. Nie mogę się doczekać następnych odcinków. Ciągle odświerzam tą stronkę niecierpliwiąc się na następny odcinek mimo iż wiem że następny bd za np:2 dni. xd. Normalnie zakochałam się w tym serialu. Moim zdaniem, nie wiem czy wszyscy się zgodzą, ten serial dorównuje Pamiętnikom Wampirów. Nawet mogę powiedzieć ,że przebił o niewielką ilość. Nie przeżyje jeżeli zdejmą ten serial. Czekając na następny sezon bd zdychać przy komputerze z tęskoty o wiele mocniej niż tak jak robię to teraz czekając na natępne odcinki. Nie wiem czy coś jeszcze powinnam dodać. Jeżeli się gdzieś powtórzyłam to z góry sorki,
PS: Serial wymiata!!:***

Lady_NiKi

poniosło Cię trochę...

pancurek69

oj poniosło, nawet bardziej niż trochę;) Serial całkiem w porządku, ale bez szału, bez porównania do VD, jak dla mnie;)

ocenił(a) serial na 8
Lady_NiKi

Odcinek wyszedł dzisiaj ;)
Jedynie na napisy trzeba czekać do jutro ;/

Lady_NiKi

Lubię taki entuzjazm ;)
Może nie jest to mój ulubiony serial, ale ma coś w sobie, że chce mi się go oglądać co tydzień i podoba mi się.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Ja bardzo lubię ten serial, jest świetny, chociaż uważam, że mimo wszystko nie równa się nawet z VD ;)

ocenił(a) serial na 2
Portirroni_xD

Wg mnie też się nie równa z VD;)
Ale co ja tam, skoro uważam że Teen Wolf jest słabiutkim serialem, prawda?
;)

WhiteDemon

Oj tam, oj tam ;) Co nie znaczy, ze Twoja opinia jest mniej wazna od innych :)

Ja juz sie chyba przyznalam, ze Teen Wolf ogladam ze wzgledu na Stilesa(tak wiem, to plytkie, ale coz ...), a VD lubie za caloksztalt :)

ocenił(a) serial na 2
sandra_crashdown

XD
No Stiles jeszcze z tego wszystkiego chyba najlepszy;)

ocenił(a) serial na 9
Lady_NiKi

To będziesz musiała trochę poczekać. Do końca pierwszej serii zostały jeszcze dwa odcinki. A druga seria dopiero w czerwcu 2012.
Serial jest dobry. Oczywiście nie przebija fabuły Pamiętników wampirów. Ale serial naprawdę dobry, myślałem, że będzie dużo gorszy.

ocenił(a) serial na 4
Diretto

"Teen wolf" jest całkiem ciekawym serialem, ale nie dorównuje "Pamiętnikom wampirów".

Lady_NiKi

ogUlnie?????!!!!!!!!!

deva

też to zauważyłam, ale głupio mi było zwrócić na to uwagę. Byłoby, ze się czepiam :P

aivia

Taka uwaga z cyklu "ku przestrodze" :)

ocenił(a) serial na 5
aivia

A może napisane jest tak specjalnie, żeby przciągnąć uwagę do tematu. Wiesz, taki współczesny, bardzo modny ostatnio, chwyt marketingowy ;)

xena_4

Możliwe, u mnie to bardziej razi w oczy niż Edzio na słońcu :P

ocenił(a) serial na 9
Lady_NiKi

"ogulnie" to pisze sie ogólnie xD ...a tak pozatym serial spoko,i takze sadze ze VD i true blood jest najlepszy ;D

ocenił(a) serial na 8
Lady_NiKi

VD nie oglądam ale True Blood lepszy... mimo to oglądam z przyjemnością i prawdę mówiąc głównie dla Dereka :D