Ogulnie serial zaje****. Oczywiście Stiles wymiata. Nie mogę się doczekać następnych odcinków. Ciągle odświerzam tą stronkę niecierpliwiąc się na następny odcinek mimo iż wiem że następny bd za np:2 dni. xd. Normalnie zakochałam się w tym serialu. Moim zdaniem, nie wiem czy wszyscy się zgodzą, ten serial dorównuje Pamiętnikom Wampirów. Nawet mogę powiedzieć ,że przebił o niewielką ilość. Nie przeżyje jeżeli zdejmą ten serial. Czekając na następny sezon bd zdychać przy komputerze z tęskoty o wiele mocniej niż tak jak robię to teraz czekając na natępne odcinki. Nie wiem czy coś jeszcze powinnam dodać. Jeżeli się gdzieś powtórzyłam to z góry sorki,
PS: Serial wymiata!!:***
oj poniosło, nawet bardziej niż trochę;) Serial całkiem w porządku, ale bez szału, bez porównania do VD, jak dla mnie;)
Lubię taki entuzjazm ;)
Może nie jest to mój ulubiony serial, ale ma coś w sobie, że chce mi się go oglądać co tydzień i podoba mi się.
Ja bardzo lubię ten serial, jest świetny, chociaż uważam, że mimo wszystko nie równa się nawet z VD ;)
Wg mnie też się nie równa z VD;)
Ale co ja tam, skoro uważam że Teen Wolf jest słabiutkim serialem, prawda?
;)
Oj tam, oj tam ;) Co nie znaczy, ze Twoja opinia jest mniej wazna od innych :)
Ja juz sie chyba przyznalam, ze Teen Wolf ogladam ze wzgledu na Stilesa(tak wiem, to plytkie, ale coz ...), a VD lubie za caloksztalt :)
To będziesz musiała trochę poczekać. Do końca pierwszej serii zostały jeszcze dwa odcinki. A druga seria dopiero w czerwcu 2012.
Serial jest dobry. Oczywiście nie przebija fabuły Pamiętników wampirów. Ale serial naprawdę dobry, myślałem, że będzie dużo gorszy.
"Teen wolf" jest całkiem ciekawym serialem, ale nie dorównuje "Pamiętnikom wampirów".
A może napisane jest tak specjalnie, żeby przciągnąć uwagę do tematu. Wiesz, taki współczesny, bardzo modny ostatnio, chwyt marketingowy ;)
"ogulnie" to pisze sie ogólnie xD ...a tak pozatym serial spoko,i takze sadze ze VD i true blood jest najlepszy ;D