PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47532
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

pytanko:P

użytkownik usunięty

mam pytanko,ponieważ czytałam różne opinie(jednym się podoba,innym nie-rzecz gustu oczywiście) i chciałam się dowiedzieć czy serial trąci "Zmierzchem"( konkretniej chodzi mi o to,czy pojawiają się inne postaci typu wampiry np) czy też jest to tylko i wyłącznie opowieść o wilkołakach? bo oglądam True Blood i chcę sobie zrobić przerywnik a nie wiem jaki serial wybrać(bo bardzo lubię tematykę fantasy:P)

Nie ma wampirów. Jest za to very hot Derek.

użytkownik usunięty
CukierekAlboWirus

A very hot Derek to istota ludzka czy nadprzyrodzona?:P

Derek to wilczek. Ale polecam oglądać choćby dla niego samego mrrr aż ślinka leci. i tylko 24 lata, mogłabym do niego podbijać xD

ja też zastanawiam się nad oglądaniem tego serialu, ale jeszcze nie wiem...
@malinaa9207 jeżeli lubisz tematykę fantasy i chcesz odpocząć nieco od wampirów, to ja polecam serial Nine Lives of Chloe King, którego jak na razie są 4 odcinki...

użytkownik usunięty
urszulankaa

wiem wiem nawet oglądałam jeden odcinek ale taki szybki rozwój akcji mnie troszeczkę zniechęcił:P

użytkownik usunięty
urszulankaa

a od wampirów wcale nie chcę odpoczywać,nie nie:P zastanawiałam się tylko,czy w Teen wolf wilkołaki walczą z wampami^^

Lydia najprawdopodobniej ma jakieś zdolności, a raczej nie jest wilkołakiem.

bambi_8

Lydia? czemu uważasz że ma jakieś zdolności?

CukierekAlboWirus

Jej rodzice zdziwili się jaką mają zdolną córkę jakby wcześniej nie takiego nie miało miejsca.
SPOILER
I przeczytałam o tym na jakiejś stronie, że w TW będzie nastolatka o specjalnych zdolnościach.

użytkownik usunięty

Serial jest niesłychanie tandetny. Chyba dlatego go oglądam :/

ocenił(a) serial na 8

mnie tam się podoba. Rozkręca się po paru odcinkach i teraz jest bardzo ciekawy. Ale to tylko moje zdanie :D

użytkownik usunięty
zocha90

Nie mówię, że mi się nie podoba, tylko że jest tandetny. Według mnie to zaleta :D

ocenił(a) serial na 9

Ja polecam! ...jak ktoś teskni za zmierzchem lub pamietnikami to ten serial moze go troche pocieszyc..ja tam ogladam..:))szybkie akcje troche humoru..i milosci,,:)

użytkownik usunięty
mania604

Jako,że postanowiłam obejrzeć parę seriali,które mają nie więcej niż 2 serie,sięgnęłam po Teen Wolf,zachęcona zresztą przez forumowiczów,ale powiem szczerze,że jak na razie nie ma rewelacji.Jestem dopiero po 3 odc,ale w zasadzie nic nowego się nie dzieje.Ale nie mówię NIE,obejrzę jeszcze z 2 odc.ale jak się nie rozkręci to daję za wygraną.Boskie oblicze i cudne oczęta Dereka to dla mnie stanowczo za mało,aby kontynuować seans.

Właściwie z pełnym przekonaniem mogę ci polecić darowanie sobie odcinków do 8 włącznie, pooglądaj sobie 4 (fajne sceny Derek Stiles), a potem od 9- tego. Co sie zdarzyło we wcześniejszych spokojnie się domyślisz względnie doczytasz w opisie na wiki.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
aivia

Oo,jaka błyskawiczna odpowiedź:D Właśnie 4 mi się ładuje,bo miałam trochę czasu i obejrzałam pierwsze 3 pod rząd.Zobaczymy co z tego wyniknie,nie chcę od razu się zniechęcać,bo np. TVD i TB też nie wciągnęły mnie od razu.