PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47583
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

słabiutko

ocenił(a) serial na 4

Obejrzałem pierwszy sezon i jestem zawiedziony, kolejny serial o tematycy wilkołak/wampir
jednak scenariusz był układany chyba po to by zadowolić nastolatki. Scott w każdym odcinku
robi z siebie idiotę jak to on kocha Alison. Dużo ciekawiej byłoby gdyby wilkołakiem był
Stiles czy chociażby Jackson. Oglądając mam wrażenie, że oglądam tanią podróbkę
"Zmierzchu". Jedyny fajny serial o tematyce wampir/wilkołak to Vampire Diaries właśnie
dzięki takim postaciom jak Damon i Tatherine.

wisio93

Wiesz wszystko to rzecz gustu:) TW prezentuje raczej średni poziom, większość ogląda ten serial po prostu jako przerywnik. Dziewczyny że tak ujmę dla efektów wizualnych:D Ty masz o tyle gorzej że jesteś facetem:D Mnie osobiście się podoba więc za rok na pewno obejrzę:) Dla mnie TW to taki odpoczynek od myślenia i podziwianie "widoków" szczególnie tych bez koszulki:D:D:D Czasem też tak trzeba...

ocenił(a) serial na 5
wisio93

Tatherine? ;)

No fakt, na początku TW jest słabiutki. I to bardzo. Ale uwierz mi, potem się rozkręca. A wtedy serial staje się naprawdę dobry, jak na produkcję ze stacji MTV.

użytkownik usunięty
wisio93

Mnie też od razu się nie spodobał.Ale później zaczęłam się wkręcać.Matko tyle czekania do drugiego sezonu..

ocenił(a) serial na 10

a mnie sie podobał od początku ;)) bardzo lubie takie tematy wilkołaków czy wampirów... może i to jest przereklamowane... ale szczerze? znacie jakiś serial o wilkołakach? wiecznie tylko wampiry.. więc nie jest źle, coś innego ;)) i nie Tatherine tylko Kathrine ja coś ;-) heheh Pamiętniki Wampirów też dobre :):) polecam oba seriale ! :))

elciasek4

the gates