Obejrzałem pierwszy sezon i jestem zawiedziony, kolejny serial o tematycy wilkołak/wampir
jednak scenariusz był układany chyba po to by zadowolić nastolatki. Scott w każdym odcinku
robi z siebie idiotę jak to on kocha Alison. Dużo ciekawiej byłoby gdyby wilkołakiem był
Stiles czy chociażby Jackson. Oglądając mam wrażenie, że oglądam tanią podróbkę
"Zmierzchu". Jedyny fajny serial o tematyce wampir/wilkołak to Vampire Diaries właśnie
dzięki takim postaciom jak Damon i Tatherine.
Wiesz wszystko to rzecz gustu:) TW prezentuje raczej średni poziom, większość ogląda ten serial po prostu jako przerywnik. Dziewczyny że tak ujmę dla efektów wizualnych:D Ty masz o tyle gorzej że jesteś facetem:D Mnie osobiście się podoba więc za rok na pewno obejrzę:) Dla mnie TW to taki odpoczynek od myślenia i podziwianie "widoków" szczególnie tych bez koszulki:D:D:D Czasem też tak trzeba...
Tatherine? ;)
No fakt, na początku TW jest słabiutki. I to bardzo. Ale uwierz mi, potem się rozkręca. A wtedy serial staje się naprawdę dobry, jak na produkcję ze stacji MTV.
Mnie też od razu się nie spodobał.Ale później zaczęłam się wkręcać.Matko tyle czekania do drugiego sezonu..
a mnie sie podobał od początku ;)) bardzo lubie takie tematy wilkołaków czy wampirów... może i to jest przereklamowane... ale szczerze? znacie jakiś serial o wilkołakach? wiecznie tylko wampiry.. więc nie jest źle, coś innego ;)) i nie Tatherine tylko Kathrine ja coś ;-) heheh Pamiętniki Wampirów też dobre :):) polecam oba seriale ! :))