PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47532
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

A mnie ciekawi, kim tak naprawdę jest weterynarz.

ocenił(a) serial na 8
kornecka

Mi wydaję się że ten weterynarz jest trochę człowiekiem a trochę nie człowiekiem

ocenił(a) serial na 8
Catalina_17

to było głębokie :D

ocenił(a) serial na 8
LaCandy_vampire

aczkolwiek scena z nim była intrygująca + ten popiół

ocenił(a) serial na 8
LaCandy_vampire

Tam był jakiś popiół ?
Bo sobie nie przypominam...

ocenił(a) serial na 8
Catalina_17

był, bo ten alpha powiedział coś w stylu biały popiół? to troche staroświeckie

nitkaa

Ludzie, to nie jest żaden popiół! Mountain ash to znaczy jesion górski :) Takie drzewo i z niego była zbudowana ta barierka :) Była zamknięta, dlatego Alpha nie mógł przejść :)

ocenił(a) serial na 8
aivia

To dlaczego Scott mógł przez nią przechodzić?

Catalina_17

A gdzieś było pokazane, że mógł? Wejście do kliniki w sumie widziałam po raz pierwszy(no może jeszcze jak Allison przywiozła psa, ale bramki też wtedy nie widziałam), podobnie jak tą drewnianą bramkę. Zarówno Scott jak i Derek używali innego wejścia do klinki (Z TYŁU). Bramka może nie była wtedy zamknięta albo Weterynarz zainstalował ją niedawno.

kornecka

Moze weterynarz jest innym alfą:D

Marko81

Spotkałam się z teorią, że vet miałby być kimś w rodzaju ,,Pana wilków" Lord of the Wolves. Wg jednej z legend o wilkołakach, istnieją ludzie, którzy mają władzę nad wilkami. Sami posiadają niezwykłą siłę, zarówno fizyczną jak i perswazji. Są albo czarownikami, ktoś obrzucił ich klątwą albo strzegą praw natury. Wilki ich się słuchają a wilkołaki obawiają. Wilkołaki są bowiem postrzegane jako zaburzenie naturalnych praw natury, ingerencja sił zła, stąd też bowiem ,,Panowie Wilków", którzy dbają o równowagę :)