Mając obok siebie takiego faceta jak Jeremiah, żadna normalna dziewczyna nie obejrzałaby się za kimś tak toksycznym jak Conrad.
#teamJeremiah
Polecam książki, tam widać jak "mało toksyczny" jest Jeremiah :) obydwaj są jednakowi i Beck zryła banię Belli, mówiąc że powinna być z jednym z jej synów. Autentycznie, mimo że jest jeszcze nie zdecydowanym dzieckiem, to zasługuje na wolność wyboru - i nie powinna być z żadnym z nich.
A niby po co mam czytać książki, skoro oglądam serial, a tam jego charakter jest zupełnie inaczej przedstawiony? Gdybym za każdym razem miała się sugerować tym, co jest napisane w książkach, a nie pokazane na ekranie, to pewnie nigdy nikomu bym nie kibicowała. Według mnie to są dwie zupełnie odrębne historie i trzeba do tego podchodzić na chłodno. Oglądam serial, a tu Jeremiah jest cudownym facetem, więc jestem w 100% #teamjeremiah.
zadałaś pytanie i dostałaś odpowiedź. nie wiem po co się czepiasz. serial ma wiele niespójności z książką, dlatego właśnie przeczytanie książki dałoby ci pełen obraz