PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006377}

Tego lata stałam się piękna

The Summer I Turned Pretty
2022 - 2025
6,9 5,3 tys. ocen
6,9 10 1 5325
Tego lata stałam się piękna
powrót do forum serialu Tego lata stałam się piękna

#TeamJeremiah

ocenił(a) serial na 8

Mając obok siebie takiego faceta jak Jeremiah, żadna normalna dziewczyna nie obejrzałaby się za kimś tak toksycznym jak Conrad.
#teamJeremiah

klaud1a84

Polecam książki, tam widać jak "mało toksyczny" jest Jeremiah :) obydwaj są jednakowi i Beck zryła banię Belli, mówiąc że powinna być z jednym z jej synów. Autentycznie, mimo że jest jeszcze nie zdecydowanym dzieckiem, to zasługuje na wolność wyboru - i nie powinna być z żadnym z nich.

ocenił(a) serial na 8
bourgeoise

A niby po co mam czytać książki, skoro oglądam serial, a tam jego charakter jest zupełnie inaczej przedstawiony? Gdybym za każdym razem miała się sugerować tym, co jest napisane w książkach, a nie pokazane na ekranie, to pewnie nigdy nikomu bym nie kibicowała. Według mnie to są dwie zupełnie odrębne historie i trzeba do tego podchodzić na chłodno. Oglądam serial, a tu Jeremiah jest cudownym facetem, więc jestem w 100% #teamjeremiah.

klaud1a84

zadałaś pytanie i dostałaś odpowiedź. nie wiem po co się czepiasz. serial ma wiele niespójności z książką, dlatego właśnie przeczytanie książki dałoby ci pełen obraz

ocenił(a) serial na 8
sweetadder

Nie zadałam żadnego pytania. Mój pierwszy komentarz był jedynie podsumowaniem zachowania bohaterki serialu. Książek nie zamierzam czytać i nie interesuje mnie ich fabuła, więc jeśli ktoś się tu czegoś czepia, to raczej ty, a nie ja.