Gimbaza nie widziała a już zaniża oceny i bzdury piszę, jak widzę te dzieci to nie mogę zero pojęcia o takich filmach jak i historii a się wypowiadają a w głowię tylko FB i o like się zabijają i rurko-tyłki za krótkie ubrane z wodą w piwnicy i fryz gejtora z wampera.
Chciałem się wypowiedzieć, ale kolega Leszek chyba czyta w myślach :)
Popieram i też denerwuje mnie ten brak postępu. Ta młodzież jest jakaś prymitywna!
Mogę sobie chodzić i w wiadrze na głowie na lekcje historii, ale to nie sprawi, że ten film stanie się dobry. Pierwszy odcinek jest tak zły i zniechęcający, że z miejsca wystawiam mu ocenę, bo nie dam rady podejść do kolejnego. A co mają żebrolajki do oceny filmu to pominę, bo nie w temacie jestem. Widać Kolega jakąś korelację znalazł, życzę dalszych sukcesów w tej materii.
No na pewno hahaha.. magister gimbus się odezwał historii, jakoś do mnie pisali ludzie co pisali magistra z historii o różne tematy wiec dziecko stul pysk i rurki zakładaj i do szkoły, a ty nawet baśni pewnie nie znasz, a w baśniach także się miesza historia z fikcją i są bardzo fajne.
"jakoś do mnie pisali ludzie co pisali magistra z historii o różne tematy" - przecież ty tumanie nawet zdania poprawnie nie potrafisz ułożyć, a marzysz o tym, by ludzie konsultowali z tobą swoje prace magisterskie, hehehehe. Wypowiadasz się nawet nie jak gimbus, a jak dzieciak z podstawówki. Skończ najpierw szkołę, chłopcze.
tak może ci mam wysłać skan wiadomości czy coś jeszcze chcesz a tumanem to jest ty pusty gimberku pozerku, jeśli nie znasz to się rurko nie wypowiadaj bo takich jak ty to na pęczki pieprzeni gimbomani, coś słabo mi pojechałeś spróbuj więcej bo z śmiechu nie mogę, a jak byś nie był gimbem w pedalskich rurkach to byś tematu nie zaczynał tu i byś nie pisał, i co boli ? - ma boleć - hahahahaha...... sam się pucujesz frajerzynko
Ppoznać głupiego po śmiechu jego, to akurat pasuje do ciebie. Poucz się jeszcze chłopcze, a, no i nie śpij na lekcjach historii bo ci znowu ndst. wstawią, i kolejny raz wszyscy będą się z ciebie śmiać. Chociaż wydaje mi się, że jesteś już przyzwyczajony do roli klasowego głupka.
W szkolę to ja byłem z 20 lat temu a Ciebie muszą bić koledzy bo na forach się wyżywasz pajacyku. Nie znasz to nie pisz bo zarobisz kiedyś coś do tyłka albo w twarz mały cweliku-pajacyku. A co ty możesz wiedzieć co ja znam a czego nie pusty gimbiarzu w w pedalskich rurkach. Zachowanie typowego gimba teraz i zadałem pytanie po co się odzywasz jeśli nie jesteś gimbem w rurkach z woda w piwnicy i cała reszta co było w pierwszym komentarzu i wiem ,że jesteś tym idiota z opisu w ten sposób.
Ty byłeś w szkole 20 lat temu? Chyba w szkole życia, której pewnie i tak nie skończyłeś. Gadasz jak dziesięciolatek.
Weź dziecko nie zmieniaj tematu - jesteś rasowym gimbem bo się udzielasz pod tym co napisałem i tyle w temacie - nara i nie pisz bzdur bo na takich idiotów nie mam czasu. I ja nie gadam tylko piszę a kolegami my nie jesteśmy bym z tobą rozmawiał.
Do której siedzisz dzisiaj w szkole, synek? Ja zapomniałem ci wcześniej powiedzieć, żebyś również na j. polskim uważał, a nie gilami się bawił. No i nie przynieś żadnej negatywnej oceny bo ci zowu mama skórę złoi, że na dupie do świąt nie usiedzisz.
Nadal zmieniasz temat a jeśli ja mam błędy to jesteś mega gimbem. I się po prostu ciągnij frajerze i już nie pisz, bo z gej-gimbami w rurkach szkoda tracić czasu, przy pucowałeś się do tego pisząc tu i co teraz cioto głupio. Uwaga na tego pajaca wszyscy, rasowy gimb się pucuję i zmienia temat.
Zero pojecia o historii to maja akurat twórcy tego serialu. Ten serial po jednym odcinku miał wiecej niescisłosci, niz wiele seriali historycznych po całym sezonie. Pomijam juz fakt, ze wszystko w tym filmie kuleje, od aktorstwa, przez scenografie, az po efekty specjalne które sa po prostu tragiczne. Z doswiadczenia wiem ze ludzie jadacy innym od gimbazy, sami w tej gimbazie sie znajduja, ewentualnie do niej jeszcze nawet nie dotarli. Ale to tylko moje zdanie. Kontynuujcie chłopaki :)