PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

6x21

ocenił(a) serial na 7

taki sobie ten odcinek, mało śmieszny

ocenił(a) serial na 6
givona

Jeden z lepszych w sezonie jak dla mnie..

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

Zgadzam się. Całkiem fajny odcinek, z terapią Sheldona na czele. Jednak wątek Penny w tym odcinku był słaby i chyba zbędny.

DJ_Tiestoo

Wątek Penny był smutny.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Zgadzam się. Wyszło trochę tak, jakby poza tą grupą nerdów Penny nie miał przyjaciół ani innego zajęć niż przebywanie z nimi.

paqol

Dokładnie tak to wygląda. Jakby już wszyscy na niej "skorzystali" i wszyscy się od niej odwrócili. Dlatego czasem "kozaczenie" Penny bywało właśnie z tego powodu żałosne.
Dodatkowo, jej "kariera" naprawdę przyjęła fatalny obrót biorąc pod uwagę, że mieszkała w L.A i raczej nie udawała ambitnej cnotki.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

zgadzam się w 100% w tym sezonie jeszcze 8, 9 i 10.

ocenił(a) serial na 8
givona

Dobry odcinek! Pomijając wątek Penny ( który ogólnie miał głębszy sens) to wszystko było śmieszne~ męski Raj i terapia według Amy - cudne! :)

ocenił(a) serial na 7
lovegood

Mina Amy, którą rzuca w pewnym momencie do Sheldona mnie zabiła :P

ocenił(a) serial na 7
givona

rowniez uwazam, ze nudny odcinek, brakuje troche postaci trzecio planowych jak na przyklad Will Wheaton czy Zack, a moze Stephen Hawking :) ktore by odswiezyly troche tą telenowele

ocenił(a) serial na 6
givona

Coraz mniej śmieszny, jak dla mnie, się robi. Coraz częściej skupia się na dziwactwach Sheldona, zupełnie jakby musiał się tym ratować.
http://seryjnie.blogspot.com/2013/04/big-bang-theory-6x21-closure-alternative.ht ml

ocenił(a) serial na 10
givona

Odcinek obniżający poziom. Po za scenka Raja z pieskiem nie powalał na kolana
https://www.facebook.com/pages/Teoria-Wielkiego-Podyrywu/633005700059614 Zapraszam do polubienia

ocenił(a) serial na 1
givona

Właśnie odcinek był bardzo śmieszny. Wreszcie był odcinek w stylu pierwszych sezonów, czyli nerdowski humor, a nie jakieś psudoobyczajowe głupotki.
To właśnie taki jak ten odcinek miał być ten serial. Czyli masa nerdowskiego humoru, który nie wszyscy rozumieją, bo to nie jest Jaś Fasola, by trafiać do wszystkich. To serial o nerdach i wymaga znajomości popkultury.

ocenił(a) serial na 10
givona

Podoba mi się to, że jest tak wiele opinii. Pozytywne i negatywne, bo ja np oglądając ten odcinek uśmiałem się niesamowicie a z kolei nie wyobrażam sobie jak ktoś może napisać, że mało śmieszny :) sedno jest takie, że każdy z nas jest inny, każdemu o 180 stopni może się coś innego podobać i to jest super :)
ps
najlepszy moment jak Sheldon nie zdmuchnął ostatniej świeczki i wypowiedział życzenie po wyjściu Amy :D uśmiałem się do łez

ocenił(a) serial na 4
givona

Odcinek niezły działo się hehe..

ocenił(a) serial na 10
givona

Najlepszy odcinek jeżeli chodzi o Sheldona XD