PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Najnowszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

Nie chcę zaczynać nowego tematu po każdym odcinku więc może tutaj będziemy komentować świeże epizody.

A więc sezon:3 odcinek:2
Trochę się zawiodłem. Nie był to najśmieszniejszy odcinek, chociaż spór Howarda i Sheldona był spoko. No i postać profesora Crawley'a naprawdę komiczna. Chętnie zobaczył bym tę postać w kolejnych odsłonach BBT ale prawdo podobnie była to postać epizodyczna.
A co do Penny i Leonarda to ciekawy jestem jak sytuacja się rozwinie.

Czekam na 3 odcinek:) i wasze opinie.

ocenił(a) serial na 9
peesem

Trochę zawiódł mnie 21 odcinek. Liczyłem na to, że scenarzyści wreszcie dodadzą relacje interpersonalne między Shelodnem, a kobietą. Wszystko się ku temu skłaniało. A wyszło jak zwykle. 21 odcinek był bardzo dobry, aczkolwiek spodziewałem się w nim odrobiny "świeżości".

ocenił(a) serial na 8
peesem

odcinek 21 z odwiedzającą panią doktor świetny. Szczególnie Raj w tym
epizodzie dał popis :)

ocenił(a) serial na 10
Coyotman

Świetny odcinek, jeden z najlepszych w 3 serii. A Raj po mistrzowsku wykiwał Howarda i Leonarda.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

swietny odcinek z retrospekcjami oby było ich wiecej fajnie uatrakcyjniają odcinek tak jak miało to miejsce w przyjaciołach

ocenił(a) serial na 8
gloin111

jak dla mnie genialny epizod - a scena z umową o wynalezieniu wehikułu
czasu mnie po prostu rozwaliła :D

ocenił(a) serial na 9
Coyotman

Epizod świetny, ale bywały lepsze...fryzurka Leonarda i Howarda i strój Raja są niedopisania...:-)

ocenił(a) serial na 10
peesem

Zgadzam się świetny odcinek. Chociaż retrospekcje niosą z sobą duży potencjał i nie do końca został on wykorzystany. Mam nadzieje że w 4 serii będziemy mieli przyjemność poznać inne tajemnice bohaterów z przeszłości.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

'Mam nadzieje że w 4 serii będziemy mieli przyjemność poznać inne tajemnice bohaterów z przeszłości'

4 sezon...przyjemnie to słyszeć, akurat BBT nie musi się martwić o anulowanie, zamówione są następne 2 serie po 23 odcinki...a i pewnie kolejne 2 są w planach....w tamtym tygodniu był rekord oglądalności 15 milionów widzów...super:-)

ocenił(a) serial na 9
peesem

WOW, finał sezonu rzeczywiście szokujący.....znaleźli Sheldonowi dziewczynę xD xD
'My God what we have done'...genialne!

ocenił(a) serial na 10
peesem

A wiadomo kiedy będzie emitowana 4 seria serialu ?

ocenił(a) serial na 9
klimampp

W połowie września, sezon 4 i 5 są już zamówione...

ocenił(a) serial na 10
wierzcho

To świetna wiadomość.
W ostatnim odcinku wielkie zaskoczenie - Sheldon + płeć piękna

ocenił(a) serial na 8
klimampp

nie mogłem przestać śmiać się. niemalże każda chwila wypełniona była mocarnymi żartami. jeden z najlepszych odcinków w serialu.

ocenił(a) serial na 9
klimampp

płeć piękna??? Bez przesady, pomysł z dziewczyną dla Sheldona genialny, ale aktorka przeokropna!

użytkownik usunięty
peesem

Bo Szeldon to facet który patrzy na wnętrze, a dokładniej na mózg ;) Też uważam, że to jeden z lepszych odcinków, nim właśnie mam zamiar przekonać dziewczynę do tego serialu.

ocenił(a) serial na 10

Świetne zakończenie sezonu, tak jak na początku wszyscy narzekali że słabo się zaczyna tak ostatnie odcinki pokazały klasę. A ta laska dla Sheldona nie mogła być ładniejsza bo to by było zbyt niewiarygodne. Pyrakus tobie radze przekonać dziewczynę odcinkiem pilotażowym. Bo jak jej na wstępie puścisz ostatni odcinek to może stracić trochę na atrakcyjności. A w 1 serii są doskonałe odcinki i napewno się zakocha w tym serialu. Jak coś zaczynać to od początku.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
peesem

Ona miał być mózgowcem a nie modelką :P

wierzcho

A mi, po świetnym 22, ostatni odcinek tak średnio przypadł do gustu.

Pomysł z dziewczyną dla Sheldona wydaje mi się ciekawy, ale trudny do poprowadzenia. Nie jestem przekonana, czy scenarzyści poszli w dobrą stronę, fundując młodszą (i jakoś dla mnie bardziej irytującą) wersję matki Leonarda. No ale pożyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10
Aishling

Moim zdaniem ten wątek nie będzie dalej eksploatowany. Może zobaczymy Sheldona ze swoją dziewczyną w pierwszych odcinkach 4 serii. Ale nie zdziwię się jeśli porzucą ten pomysł całkowicie.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

W sumie z Bernadette tez zrezygnowali, a niby była ta jedną jedyną Howarda...

ocenił(a) serial na 10
wierzcho

Zakładacie z góry, że pomysł z dziewczyna Sheldona nie wypali. Jak na razie zaprezentowała się ona z bardzo dobrej strony ( pod względem charakteru i stylu bycia ), więc bardzo prawdopodobne, że będą z niej ludzie :)

ocenił(a) serial na 10
klimampp

No jak będą z nie ludzie to scenarzyści tym bardziej zrezygnują z tego wątku :))