PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19930
3,5 2 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

BRAK AKCJI

ocenił(a) serial na 3

mam wrażenie, że w serialu kompletnie nic sie nie dzieje. podczas godziny (minus reklamy) przez połowę czasu raczono nas widoczkami, ciekawymi ujęciami kamery, muzyką np. fantastyczna scena jazdy samochodem i motorem. technicznie serial bardzo dobry, przynajmniej jak na polskie standardy to rewelacja wręcz,ale fabuła beznadziejna.
gra aktorska sztuczna, postaci przerysowane - pewnie jest to winą reżysera, tak kazał grać, co nie zmienia fakt, że nie podoba mi się to np. mąż Żmudy-Trzebiatowskiej a tak jednoznaczny charakter i zachowania, że aż boli; i dziwi jednocześnie, że tak fajna dziewczyna wyszła za takiego kolesia, bo nie wierzę, że można się aż tak zmienić po awansie zawodowym i wcześniej był to miły, sympatyczny i kochający facet.
zaletą serialu jest dobra muzyka, choć niestety zastępuje ona akcję, która raczej powinna występować w produkcji telewizyjnej. niewątpliwa zaleta są zdjęcia, no ale tak jak wyżej - gdzie akcja?
i trzecia zaleta - śliczne aktorki!
, które zapewnią oglądalność wśród męskiej części widowni - ja chyba tylko dlatego poświęciłem godzinę na oglądanie tych nudów.
ogólnie 6/10, bo wyróżnia się na tle polskich seriali, ale akcja jest ciekawsza w "m jak miłość"

mizer

W ,,M jak miłość" akcja nie jest ciekawsza. Serial jest okropnie nudny a w tych wątkach to można się pogubić. Przestałam to oglądać dawno temu (czy jeszcze ktoś pamięta że Kinga straciła wzrok ? )Cieszę się że serial "Teraz albo nigdy" ma 13 odc. To trzeba jeszcze zaliczyć do zalet.(chociaż dla niektórych może to być wada).,M jak miłość stanowczo za długo trwa.

ocenił(a) serial na 3
Malazaa

No może, nie slędzę "m jak miłość" raczej, choć orientuje sie z racji tego, że mama ogląda i często w tych godzinach wracam do domu, więc jedząc późny obiad zerkam w telewizor i mam wrażenie, że sporo jest w serialu akcji. no ale może to mylne wrażenie osoby niezorientowanej. tak czy siak, w "teraz albo nigdy" akcja jest niemal zerowa, więc tak jak napisałaś ogromna zaleta jest tylko 13 odc., bo nie wiem co moznaby pokazać w 500... choć myślę, że dokręcą 2, i może 3 serię, bo jednak TVN umie zareklamować swoje produkty
pozdrawiam