PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19924
4,3 3 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

I cieszę się,że lecą powtórki,bo nie oglądałam końcowych odcinków!Dla mnie to taka odskocznie od rzeczywistości,piękne domy i piękni ludzie,ale ujęcia i ogólnie cały serial jest zrobiony rewelacyjnie!No i jest śmieszny,pozytywny!Bardzo lubię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Poli25_25_2

ajak dla mnie jest momentami troche nudnawy...

użytkownik usunięty
Poli25_25_2

Jak dla mnie serial fajny ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo wkurza mnie postać Basi :/ nie mogę jej zrozumiec :/

ocenił(a) serial na 6

ooo tak. Ile się można wkurzać na faceta za to, że ukrył taki jeden właściwie mało znaczący szczegół? Bez przesady... przecież nie zdradził jej ani nic tylko po prostu wstydził się jej przyznać, że tańczy w klubie ale wiele razy próbował jej o tym powiedzieć, więc za to plus - miał dobre intencje ;P rozumiem, że ona już raz się zawiodła na tym swoim niedoszłym narzeczonym ale z Andrzejem to trochę przesadziła.

A serial bardzo mi się podoba, ma w sobie dużo pozytywnej energii^^ Chociaż dla niektórych może być on trochę przesadzony (sami piękni ludzie, bohaterowie mają albo same wady albo same zalety, no i niektóre dialogi...)