Nie podoba mi się ten mąż Marty... taki jakiś nudny, smętny... a ten Michał bardzo do niej pasuje... xD Fajnie jakby byli razem. Ona jest śliczna - wręcz boska, on też myślę, że jest spoko... Lubię Bartka Kasprzeckiego ale w tym filmie mi się nie podoba jego postac!
Moje zdanie..
Pozdrawiam
Myśle tak samo. Ona w dodatku chciałaby mieć dzieci, a On ich nienawidzi. A Michał? Sam ma dwie corki;) Ale On kocha swoja żone i nie wiadomo jak to bedzie:) Pozdrawiam
z tego co widziałem on nie ma i nigdy nie miał zony...ale o tym w kolejnym odcinku ;)
No właśnie :) W pierwszym odcinku nic nie było o żadnej żonie, zreszta, to nawet można się było domyślić, że coś jest nie tak, bo przecież jest tylko z małymi na tej Maderze xD Więc nie wiem skąd Ci się (tam wyżej :P) wzięło, że bardzo kocha swoją żonę. Poza tym, jak ktoś widział reklamę next odcinka, to...no :)
"Fajnie jakby byli razem."
Standardowo - przecież w tym pięknym światku nie może być miejsca na jakieś zobowiązania, przysięgi nie daj Boże małżeńskie, przywiązanie... Grunt, że ona ładna, ona ładny - to siup, niech będą razem :/ Wprost z życia wzięte :/
No, ale przecież na początku odcinka było jak żegnał się z żoną przed wyjazdem,bo Ona jechać nie mogł, bo miała dużo pracy :D Chyba,ze pomyliłam fimy?;D Ale naprawde tak było na początku! Nie kłamię;]
To nie jest jego żona!! Jedynym małżeństwem jakie jest to jest właśnie Trzebiatowska i ten smętny.. A tamta laska to po pierwsze jego kolezanka z klasy a po 2 ktos z kim niby jest... no ale :D:D