PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19919
4,3 3 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

Nie dziwota że w Polsce powstają takie gówna jak Ranczo, jeśli Polacy wolą oglądać biede i wieś.
Nie mówię że ten serial jest dobry, ale te wasze pieprzenie o tym że jest zbyt kolorowy troche mnie irtytuję.

ocenił(a) serial na 3
polishserial

Przepraszam, co masz do wsi i biedy? Myślisz, że wszyscy zarabiają krocie, jeżdżą wypasionymi autami, mają apartamenty w centrum miasta, a ich jedynym problemem jest "o rety, mam iść na bankiet z Agatą czy Kasią?". Wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty. Ciekawe, czy Ty w ogóle mieszkasz w mieście? Poza tym chyba nie oglądałeś Rancza, skoro twierdzisz, że ten serial pokazuje jedynie "wieś i biedę".

ocenił(a) serial na 10
adonae

Ja się zgadzam z autorem tematu, wole oglądać już pięknych i bogatych niż biadolących ciągle biedaków.
Sam nie pochodzę z jakieś bogatej rodziny, ale nigdy nie użalałem się na tym że nie mam kasy.
A co do Rancza - serial przereklamowany.

2903

Ja też wolę oglądać pięknych i bogatych, ale nie w takich końskich dawkach.
A Ranczo to mnie wogóle dołuje.

sweet_like_a_honey

Ja pochodzę z bogatej rodziny, ale zaręczam, że nie jest tak słodko jak w Teraz albo nigdy.
Ciągły brak czasu zarabiających ( ale w serialu mają czas, a jak),wyścig szczurów ( ale w serialu mają wieczne posady i nie ma nikogo chętnego na ich miejsce) no i przedewszystkim- modny jest jeep, to wysoko ustawiony człowiek kupuje jeepa, ale za miesiąc zmieniają się trendy i na czasie jest Volvo Q7 wszystkie snoby kupią, bo tak wypada( a w filmie- nie każdy jeździ czym chce i nikt na to zwraca uwagi, fajnie by tak było, ale niestety nie jest)
Ja, osobiście chętnie bym się zamieniła z kimś znacznie biedniejszym, typowym reprezentantem klasy średniej...
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
sweet_like_a_honey

Jeśli to, co napisałaś nie jest prowokacją, to serdecznie Ci współczuję, naprawdę. Toż to prawdziwa tragedia jeździć jeepem, kiedy inni jeżdżą najnowszym Volvo Q7 :( Doprawdy, nie umiem wyrazić ogromu smutku, który ogarnia mnie, kiedy czytam takie rzeczy ;( Widać, życie Cię nie oszczędza... trzymaj się mocno! Pozdrawiam