Nie dziwota że w Polsce powstają takie gówna jak Ranczo, jeśli Polacy wolą oglądać biede i wieś.
Nie mówię że ten serial jest dobry, ale te wasze pieprzenie o tym że jest zbyt kolorowy troche mnie irtytuję.
Przepraszam, co masz do wsi i biedy? Myślisz, że wszyscy zarabiają krocie, jeżdżą wypasionymi autami, mają apartamenty w centrum miasta, a ich jedynym problemem jest "o rety, mam iść na bankiet z Agatą czy Kasią?". Wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty. Ciekawe, czy Ty w ogóle mieszkasz w mieście? Poza tym chyba nie oglądałeś Rancza, skoro twierdzisz, że ten serial pokazuje jedynie "wieś i biedę".
Ja się zgadzam z autorem tematu, wole oglądać już pięknych i bogatych niż biadolących ciągle biedaków.
Sam nie pochodzę z jakieś bogatej rodziny, ale nigdy nie użalałem się na tym że nie mam kasy.
A co do Rancza - serial przereklamowany.
Ja też wolę oglądać pięknych i bogatych, ale nie w takich końskich dawkach.
A Ranczo to mnie wogóle dołuje.
Ja pochodzę z bogatej rodziny, ale zaręczam, że nie jest tak słodko jak w Teraz albo nigdy.
Ciągły brak czasu zarabiających ( ale w serialu mają czas, a jak),wyścig szczurów ( ale w serialu mają wieczne posady i nie ma nikogo chętnego na ich miejsce) no i przedewszystkim- modny jest jeep, to wysoko ustawiony człowiek kupuje jeepa, ale za miesiąc zmieniają się trendy i na czasie jest Volvo Q7 wszystkie snoby kupią, bo tak wypada( a w filmie- nie każdy jeździ czym chce i nikt na to zwraca uwagi, fajnie by tak było, ale niestety nie jest)
Ja, osobiście chętnie bym się zamieniła z kimś znacznie biedniejszym, typowym reprezentantem klasy średniej...
Pozdrawiam
Jeśli to, co napisałaś nie jest prowokacją, to serdecznie Ci współczuję, naprawdę. Toż to prawdziwa tragedia jeździć jeepem, kiedy inni jeżdżą najnowszym Volvo Q7 :( Doprawdy, nie umiem wyrazić ogromu smutku, który ogarnia mnie, kiedy czytam takie rzeczy ;( Widać, życie Cię nie oszczędza... trzymaj się mocno! Pozdrawiam