Spartaczyli to zakończenie na maxa wg. mnie... Nie dokończyli wątków, na które wystarczyłoby dodatkowe 10 min, a ta akcja z antyterrorystami.... żenada.
Zgadzam się, żenada. Zresztą serial coraz bardziej się staczał, kolejne odcinki były coraz gorsze, a podczas oglądania ostatniego odcinka wstydziłam się za twórców, że jest taki kiepski. W sumie dobrze, że już się skończył, bo chyba nie dałabym rady dalej oglądać, a mam taką zasadę, że jak już coś zacznę oglądać to staram się dotrwać do końca licząc na jakąś poprawę. Tutaj nie nastąpiła.
pppieram!! Liczyłam cały czas na powrót Julii, która była najlepszą postacią w tym seiralu i zawiodłam się!!
Rzeczywiście bardziej durny ostatni odcinek nie mógł być. Słabizna jakich mało, głupota. Pierwszy sezon zdecydowanie był najlepszy, potem coraz gorzej.
Scenarzyści chcieli być zabawni, ale im nie wyszło.
A mógłby ktoś streścić ostatni odcinek? Tzn samo zakończenie, bo jestem ciekawa, a nie miałam okazji oglądać ostatniej serii ;]
Pietrusia Andrzej sie hajtnal a Marta z Michalem chwycili za rece.
Ogolnie zmasakrowali ten odcinek na maxa.
Nie wspominajac juz o " ubraniach weselnych " mlodej pary :|
ubrania weselne! No właśnie! Wiedziałam, że zapomniałam wspomnieć o czymś ważnym, a będzie to ewidentnie koszmarne nakrycie głowy Basi... kto jest to .... wymyślił?!
Nie miałam okazji oglądać ostatniej serii, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy Julka nie wróciła?
trinityR masakryczne to bylo nie wiem co ona miala na glowie :|
Sikoreczka Julia nie wrocila, Marcin powiedzial ze pojedzie ja odwiedzic i zobaczyc co u niej slychac.
Więc nie tylko ja czułem że ten serial powoli traci sens. :)
I tak jak przepuszczałem od początku 4 serii po prostu go urwali. Nie
pozamykali wątków, po prostu przestali go kręcic.
ogolnie zakonczenie bylo tandetne.. "i zyli dlugo i szczesliwie".. niech sobie ta basia bedzie z tym andrzejkiem, ale marta i michal sie tak wlekli i wlekli, a na koncu przypomnieli sobie o sobie... buzek zrezygnowala z serialu wiec nawet nie liczylam na to ze wroci.. a muche to juz wsadzili tylko by na chwile pogmatwac sprawy, ale genaralnie mogli wywalic caly ten sezon i szczelic jakies orginalniejsze zakonczenie.. pozostale serie spoko.. jedyne czego mi szkoda to watku marcina z franka..
a co do strojow weselnych... nie wiem moze taka moda ze teraz pan mlody w tramkach, zwyklych jeansach i najnormalniejszej marynarce wystepuje.. nie wiem.. ale Basia to juz przegiecie... komus sie podobala ta gigantyczna kokarda na lbie?!.. bo mnie absolutnie.. i na dodatek ten kolor;/...
aaa.. i nawet nie zakonczyli watku, ktory zaczeli, a mianowicie edyta z tym kasprzykowskim.. ale podejrzewam, ze ogladalnosc spadla wiec sie spieszyli do konca:) i dobrze;P
Jak wyjaśnili wątki? Nijak!
Basia i Andrzej- wzięli ślub (jedyna jasność)
Marta i MIchał -? Jejku! 4 serie trzeba było czekać, a oni jedynie złapali się za ręce. Żal.
Marcin i ...- powiedział, że leci co Julki. No niby okej, ale też nie do końca się to wyjaśniło jak będzie...
Robert i...- no właśnie! Wątek kompletnie niewyjaśniony! Nie wiadomo, czy jest z Edytą, czy z kimś tam...
Ogólnie? 5/10
Zawiodłam się na tym zakończeniu. To był bardzo przyjemny serial, ale the end bez happy end?
Widzę, że nie jestem osamotniona... zakończenie beznadzieja!!!!! Nie wiem kto to wymyślał, ale już do przesady wszystko skopali... a te ciuchy Państwa Młodych :/ no comments
Serial zaczął się fajnie, drugi sezon ok, ale później juz tylko w dół... wszystko przesadzone, wszystko poplątane...
dobrze, że koniec i już spokój ;)