Sielankowa atmosfera serialu doprowadza mnie do mdlosci.Obejrzalam zaledwie kilka odcinkow,a juz mam dosc tej lukrowanej love story.Te slodkie minki aktorow i nierealne na polskie ,,warunki'' zachowania postaci.Nic tylko Polska to kraina mlekiem i miodem plynaca.Zero problemow,trosk it.Przesadzony i to ostro!!!
Zgadzam się z w 100%. Serial jest sztuczny i sztampowy (podobnie jak poprzednik "Magda M."), słodki aż wymiotować się chce. Każdy bohater serialu ma nowe mieszkanie w centrum Warszawy, w dodatku z każdego okna tego mieszkania widać Pałac Kultury i Nauki, nikt nie ma żadnych problemów poza sercowymi. Ten serial to eskapizm w czystej postaci! Może i Polacy pragną raczyć się takimi produkcjami, ale nie ja...
no dokładnie. ale co sie dziwic, tvn to jest stacja komercyjna i na tym zaabiają, Kasia i Tomek byl zajeeeeebbbistymm serialem. Magda M juz taka se (poczatkowe odcinki okopne), choc bardzo lubie Brodzik ale Teraz albo nigdy jest masakyczną porażką.
Jak się ciesze że ktoś myśli podobnie jak ja :) Nie nawidze każdego serialu TVN który oni sami stworzyli! Jedyne co im się udaje to te głupie formaty zagraniczne ale przecież w Polsce jest tyle bardzo dobrych scenarzystów i seriali ( patrz Ranczo, Londyńczycy) a ludzie wolą oglądać wypociny jakichś amatorów- półmuzgów których głównym wzorem do nasladowania jest Moda na sukces
Zgadzam się zgadzam się...ten serial to głupota niedorzeczność i zakłamanie w każdym calu...oglądające to ścierwo naiwne ludki z małych mieścinek sądzą pewnie że jak pojadą di stolicy to im się życie pięknie ułoży...
Fakt jest faktem, że każdy ma zajebiście ułożone zycie
Jeden pracuje wysoko w firmie, rezygnuje i otwiera ogród ;]
Drugi także zarabia krocie
Trzecia prowadzi apteki
Czwarta napisała książkę
Piąty prowadzi klub
Tylko jeden koleś pracuje po prostu w radiu :D
No i ostatnio dochodzą te pieprzone reklami kinderbueno...
Ale i tak lubie ten serial - dlaczego ?
Miło jest obejrzeć jak ludzie cieszą się życiem itp
Nie wiem czemu ale daje mi on nieco optymizmu a czasem zdarza mi się być pesymistą ;)
Byc moze masz troche racji w tym co piszesz:)Jest milo,ale czy tak nie moze byc naprawde?Moze jest ,ale w okreslonych kregach niedostepnych dla takich ,,szaraczkow''jak My:)Troche to jednak wkurza w polskiej rzeczywistosci.Pewnie na zachodnim wybrzezu w USA taki serial by sie szybciej zaadaptowal:)