PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19921
4,3 3 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

Sielankowa atmosfera serialu doprowadza mnie do mdlosci.Obejrzalam zaledwie kilka odcinkow,a juz mam dosc tej lukrowanej love story.Te slodkie minki aktorow i nierealne na polskie ,,warunki'' zachowania postaci.Nic tylko Polska to kraina mlekiem i miodem plynaca.Zero problemow,trosk it.Przesadzony i to ostro!!!

ocenił(a) serial na 3
Isabelle27

Zgadzam się z w 100%. Serial jest sztuczny i sztampowy (podobnie jak poprzednik "Magda M."), słodki aż wymiotować się chce. Każdy bohater serialu ma nowe mieszkanie w centrum Warszawy, w dodatku z każdego okna tego mieszkania widać Pałac Kultury i Nauki, nikt nie ma żadnych problemów poza sercowymi. Ten serial to eskapizm w czystej postaci! Może i Polacy pragną raczyć się takimi produkcjami, ale nie ja...

ocenił(a) serial na 1
TylerDurden887

no dokładnie. ale co sie dziwic, tvn to jest stacja komercyjna i na tym zaabiają, Kasia i Tomek byl zajeeeeebbbistymm serialem. Magda M juz taka se (poczatkowe odcinki okopne), choc bardzo lubie Brodzik ale Teraz albo nigdy jest masakyczną porażką.

cykutia

Jak się ciesze że ktoś myśli podobnie jak ja :) Nie nawidze każdego serialu TVN który oni sami stworzyli! Jedyne co im się udaje to te głupie formaty zagraniczne ale przecież w Polsce jest tyle bardzo dobrych scenarzystów i seriali ( patrz Ranczo, Londyńczycy) a ludzie wolą oglądać wypociny jakichś amatorów- półmuzgów których głównym wzorem do nasladowania jest Moda na sukces

Wonderchild

Zgadzam się zgadzam się...ten serial to głupota niedorzeczność i zakłamanie w każdym calu...oglądające to ścierwo naiwne ludki z małych mieścinek sądzą pewnie że jak pojadą di stolicy to im się życie pięknie ułoży...

ocenił(a) serial na 8
Isabelle27

Fakt jest faktem, że każdy ma zajebiście ułożone zycie
Jeden pracuje wysoko w firmie, rezygnuje i otwiera ogród ;]
Drugi także zarabia krocie
Trzecia prowadzi apteki
Czwarta napisała książkę
Piąty prowadzi klub
Tylko jeden koleś pracuje po prostu w radiu :D

No i ostatnio dochodzą te pieprzone reklami kinderbueno...
Ale i tak lubie ten serial - dlaczego ?
Miło jest obejrzeć jak ludzie cieszą się życiem itp
Nie wiem czemu ale daje mi on nieco optymizmu a czasem zdarza mi się być pesymistą ;)

ocenił(a) serial na 1
szpetnysz

Byc moze masz troche racji w tym co piszesz:)Jest milo,ale czy tak nie moze byc naprawde?Moze jest ,ale w okreslonych kregach niedostepnych dla takich ,,szaraczkow''jak My:)Troche to jednak wkurza w polskiej rzeczywistosci.Pewnie na zachodnim wybrzezu w USA taki serial by sie szybciej zaadaptowal:)