PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19930
3,5 2 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

Niestety, nie podoba mi sie :/
Ciagnelo sie w nieskonczonosc :/
Granie aktorow - sztuczne :/
Całość nie przypomina serialu o tym co zapowiadali twórcy ;/ - o miłości
Wrażenie mam przelotne, że aby "zaostrzyć" troszkę serial pokazali troszkę erotyczniejsze sceny...

Mam nadzieje, że jest to "syndrom pierwszego odcinka"
Oby :-/
Na razie daje 5

telepek

serial jak najbardziej wporzo, dobra muzyka, mlodzi aktorzy i widoki w 1 odcinku fenomenalne, napewno wroce do tego serialu w niedziale za tydzien :) najpierw pitbull szara polska rzeczywistosc, a potem odblask swiezosci i koloru w teraz albo nigdy oby kolejny tydzien byl dobry :) pozdrawiam :D

telepek

Mi też bardzo się podobało i ta godzinka zleciała bardzo szybko, nie odczułam "ciągnięcia się" serialu. Jak już nade mną ktoś stwierdził - piękne widoki.. i ta pogoda :D tak mnie optymistycznie nastawiła.. ale od razu wiedziałam że ten chłopak od Baśki to jakiś podejrzany.. płakać mi sie chciało na końcu :(

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ej obejrzalas/es 1 odcinek i juz halo ze zly obejrzyj w niedziele kolejny i wtedy ocen, ja tak mialem z serialem californication obejrzalem 1 odcinek i mi sie nie spodobal, krytykowalem fanki i fanow jednak naklonili mnie do obejrzenie jeszcze raz 1 odcinka i jakos tak inaczej na niego spojrzalem i zaczelem ogladac.... :P

użytkownik usunięty
jest_meksyk

A co zmienią tych aktorów, reżysera i tematykę? Wtedy chętnie zobaczę 2. odcinek, bo jak nie to napewno nie zmarnuje czasu na oglądnie tego gówna....