PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19925
4,3 3 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

Może cos z tego będzie... Mówią że to ma zastąpić Magde M. Uważam że nic jej nie zastąpi, ale serialikmoże byc niezły :D:D:D

Arigaato

a ja uważam że wszystko zastąpi taki szmelc jak Magda M...

zielona_fanatyczka

Ja mam pytanie od kiedy to ma lecieć w tv? :)

agnavi

30.03.2008 niedziela TVN godz. 21.55 tuż po TzG

Arigaato

zgadzam się z założycielem tematu!
To bardzo ciekawe że ten niby "szmelc" oglądało wiele wykształconych ludzi...no cóż...
ale myślę że zapowiada się ciekawy serial:D

ocenił(a) serial na 1
mabia_2

A ja zgadzam się z Tobą, że to faktycznie bardzo ciekawe :) Magda M. to pseudointeligentny, pseudogłęboki, pseudogórnolotny serialik. Ewidentnie wzorowany na Ally McBeal i Pamiętniku Bridget Jones. Zwykle porównywany do tego pierwszego, moim zdaniem o wiele bardziej przypomina drugi. Zastanawia mnie po co w ogóle wepchnęli wątek pracy Madzi M. w sądzie, skoro to nie wpływało w żaden sposób na akcję serialu. Te żałosne zamyślenia o Piotrze podczas przyjmowania klientów? Dajcie spokój. Ja Magdę M. oglądałem regularnie, bo czekam na porządny polski serial, a oglądanie chał to dla mnie świetna zabawa.

Aby nie być zupełnie poza tematem - "Teraz albo nigdy" zapowiada się ciekawie. Najbardziej do serialu zachęca mnie Agata Buzek - jestem ciekaw jak sobie poradzi. Damięcki to dla mnie z kolei odpychacz - nie cierpię tego irytujacego kawałka drewna :)