Moze i jestem prozna i nie dostrzegam walorów intelektualnych tego serialu... Mam wrazenie ze powstał jedynie by cieszyc oko, bo ubrania - szczegolnie pani Zmudy- Trzebiatowskiej i pani Maciąg, czy raczej granych przez nie postaci czesto naprawde ładne i dobrze dobrane. Do tego bardzo dobry jak na polskie seriale montaz i niezla scenografia + fajan oprawa muzyczna.
Traktuje ten serial z dystansem, jako cos do popatrzenia bez zbednego wysiłku i emocji, ot wypełniac, mimo wszystko na pewnym poziomie, takze z okresleniami ze to "chłam i syf" nie moge sie zgodzic. Dosc niegrozny i sympatyczny serial
Faktycznie bardzo fajnie i ładnie zrobiony serialik. Fabuła też mi się podoba. Tylko jak dla mnie trochę nie realny. Wszyscy mimo tak młodego wieku mają swoje mieszkania czy domy i super hiper pracę.
Basia - napisała książkę, nagle sukces i kręcą film, z resztą już dawno miała własne mieszkanie. Jej brat - pan dyrektor.
Andrzej otworzył klub, który spłonął i już myśli nad kolejnym interesem - skąd kasa?
Michał - najpierw wysokie stanowisko, a potem własna firma.
Robert - wysokie stanowisko i dom. Marta oczywiście jako jego żona też w nim mieszka i się niczym nie martwi,ale ma dobrze płatną pracę.
Marcin - praca w radio. Mieszkanie.
Julia - zawsze dobrze zarabiała i była jedna jedyna, którą każda firma chciała.
Panna, z którą kręci Michał (Foremniak) też widać, że bogata.
Siostra Grażyny (Kożuchowska) - własna firma, z resztą najbogatsza chyba ze wszystkich postaci.
Jak dla mnie trochę to naciągane jak na polskie realia.