PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469733}
6,0 20 tys. ocen
6,0 10 1 19918
4,3 3 krytyków
Teraz albo nigdy!
powrót do forum serialu Teraz albo nigdy!

spoiler ostani odcinek

użytkownik usunięty

Może zacznę od tego, że pierwsze odcinki tego serialu na Maderze były świetne, serial sam w sobie zapowiadał się świetnie i w ogóle, potem jednak już w drugim sezonie się coś zepsuło i trwało coraz gorzej i gorzej aż do ostatniego odcinka. Jestem wkurzona, tyle, ok, Basia i 'Andrzej wzięli ślub, ale co z tego? Niby Marta zdecydowała się być z Michałem, ale nawet go nie pocalowała, z Julką nie wyjaśniło się kompletnie nic prócz tego, że Marcin jedzie do Stanów,m wielkie mi halo, a Robert? Czy będzie z Edytą? Tego to już nie wiadomo. Tak więc jestem wkurzolna i tyle. Oglądałam to tylko z przywyczajenia, a ostatnią serię obejrzałam tylko, żeby zobaczyć jak się skończy i zawiodłam się na maksa!

użytkownik usunięty

zapomniałam jeszcze dodać, że odkąd agata Buzek przestała grać w srialu to wszystko zeszło na psy. Nadawała mu specyficzną oryginalność, której teraz brakowało... gdyby została do końca to z pewnością wyszłoby lepiej. A swoją drogą ciekawe co się takiego stało, że nawet w ostatnim odcinku gościnnie nie wystapiła...

Jak dla mnie fakt za dużo na ostatni odcinek wydarzeń...
Szkoda bo fajnie byłoby zobaczyć pocałunek Marty i Michała. Julka miała wrócić! No! Liczyłam na scenę na końcu, że się pojawi...Pójdzie w objęcia Marcina i wgl. Najlepsza postać serialu! Okej Marcin wyjeżdża do Stanów, ale ja liczyłam jednak że to ona przyjedzie! A co z Franką? Wyniosła się z pracy i od Marcina? I co dalej? Właśnie, a Robert będzie z Edytą? Nie wiadomo czy im to wgl wyszło... A co z Olgą? Odjechała i co powiesiła się? Pojechała sobie taksóweczką załamana i nie wiadomo co z nią dalej...
W sumie chciałabym 5 serię z powrotem Julki i chciałabym, żeby przyjechała z bliźniakami. ;) Ha! Zawsze jakoś kończyły się te serie z wydarzeniami nie dokończonymi, że w następnej serii coś się wyjaśni... I moim zdaniem podobnie było z tą. Wiele wątków nie zostało wyjaśnionych. Fakt to był jedyny polski serial jaki oglądałam i na pewno będzie mi go brakować.^^