Fantastyczny odcinek, przyszłość Jesse i Dereka jest zupełnie inna, zastanawia mnie kogo pytał John o to czy do nich dołączy, myślę, że to John Henry albo Weaver...bo któż by inny, Jesse byłą w ciąży z Derekiem, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale ciśnienie po zejściu pod powierzchnię łodzi podwodnej sprawiło, że jej dziecko umarło?...to dlatego tak nienawidzi maszyn...
Po raz pierwszy zostałem tak zaskoczony przez twórców, po raz pierwszy zobaczyłem prawdziwego Connora, który sprytnie przejrzał Riley i Jesse dawno temu....i scena Dereka z Jessie, po prostu super...
Bardzo dobry odcinek, naprawdę mi się podobał:-)
Tak racja, racja....w ostatnich 3 epizodach dużo się wyjaśni i niestety bye bye, scenarzyści schrzanili polówkę sezonu(12-16) i to zaważyło na tym, że widzowie się od niego odwrócili....teraz nie ma zlituje, kryzys...Kyle XY anulowano w połowie sezonu, nie ma oglądalności, nie ma serialu...
kurczę, żeby chociaż ten serial skończył się tak, żeby Początek Terminatora Ocalenie pokazywał jakby dalsze wydarzenia, najlepiej jak by się kończył w 2011 (koniec świata) w tym roku zaczynałby się TS a potem przeszli by od razu do 2018
Coś mi się jednak wydaje, że John Connor jednak żyje: w odcinku 19 o rozkazach od Connora wspomina Queeq (ten kapitan - terminator), zaś Dietz (ten co zaliczył bliskie spotkanie ze ścianą) stwierdza, że za Connorem ciągle ktoś chodzi (żeby nie mówić brzydko o Cameron :)).
Jak dla mnie Cameron zadomowiła się u Johna do tego stopnia, że John jej ufa bardziej niż ludziom, którym przewodzi. Do tego należy dodać być może fakt, iż John wie o tym, że nie wszystkim podobają się jego decyzję - a Cameron wystarczy że powie :), to ona to zrobi.
Pozdrawiam
Wyniki oglądalności odcinka co każde 15 minut:
FOX
TERMINATOR: SARAH CONNOR CHRONICLES
8:00 PM-8:15 PM 15 2.4/5, 1.4/5
8:15 PM-8:30 PM 15 2.3/4, 1.2/4
8:30 PM-8:45 PM 15 2.2/4, 1.2/4
8:45 PM-9:00 PM 15 2.3/4, 1.3/4
9:00 PM-9:01 PM 1 2.8/5, 1.5/5
W ostatniej minucie tylu widzów przybyło? O_o
Wszystkie wyniki tutaj: http://www.sitcomsonline.com/boards/showthread.php?t=243253
A Kroniki podobno mają się lepiej niż Battlestar Galactica. Też dobra wiadomość: http://news.yahoo.com/s/eonline/20090322/en_top_eo/105524;_ylt=Ak9sTqN3c4JrJiCGO nbW2lNxFb8C
Czy ktoś obeznany w temacie może teraz jakoś podsumować te wyniki oglądalności w stosunku do poprzednich odcinków? Czy prawdopodobieństwo zaistnienia 3 sezonu wzrosło do tych 20% :) (z poprzednich 15%)?
Pozdrawiam
Z tego co widzę to jest gorzej niż po ostatnim odcinku. Tydzień temu w demo mieliśmy 1.4/5, a teraz 1.3/4. Również całkowita liczba widzów zmalała z 3.93 mln do 3.72. Szkoda...
te 3.93 to były pierwsze nieoficjalne wyniki potem tvbythenumbers podało
że jest 3.5
a ostatecznie zeszłotygodniowy odcinek miał 3.39 więc postęp jest z 3.39
do 3.72