PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12308
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Denerwuję się, w koncu to mój pierwszy raz xD

Co by tu napisać? ...

Czekamy dalej na kontynuację naszego serialu, i mimo że niektórzy już stracili nadzieje i nas opuścili, my dalej wierzymy że prędzej czy później tej kontynuacji się doczekamy (jednak zdecydowanie bardziej preferowaną opcją było by "prędzej" :P). Nadal wierzymy a wiara potrafi przenosić góry i czynić cuda! (i pisze takie coś ateista...) Chociaż może wiara to nie jest odpowiednie słowo, jesteśmy tego pewni! ^^

YOU WILL NOT WIN CAUSE WE WILL NOT LOSE!

The_Answer_

Dobra obywatelski obowiązek spełniony :P

Pora wiać za granice :P xD

The_Answer_

No bardzo dobry wstęp jak na pierwszy raz :)

The_Answer_

co do poprzedniego tematu... nie gadam z Cameron, szkoda, bo już by u mnie sprzątała xD

nigdy nie zdradzę Allis no co wy ^^ *niepoważny*

The_Answer_

Answer przeżył właśnie swój pierwszy raz XD i jak było? :D

a tak na serio to wow - jednak się udało temat obalić :) gratuluje!

The_Answer_

Dzień dobry :). W końcu udało mi się dowiedzieć, kim jest owa blondi:
http://acidcow.com/pics/7431-caught-staring-at-her-tits-8-pics.html (swoją drogą to nie pasuje jej te/ta spodnio-spódnica ;D)

To żona Philippe'a Gilberta - jakiegoś belgijskiego kolarza.

http://www.ciclonet.it/upload/1_17391_LISSONE_CONSEGNA_AMMIRAGLIA_D_ORO_DA_SX_Pa tricia-Parravicini-Sindaco_Fossati_Damiani_Gilbert_e_Romano_Erba.jpg

http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/5/6/12/media_xl_2810922.jpg

The_Answer_

Dzień dobry :)

Jak mogliście coś takiego zrobić ? :)
Żeby nazwywać to urocze stworzenie konserwą i blaszanką... Przecież jej musi być bardzo przykro, kiedy czyta o sobie takie rzeczy.
Wykorzystaliście sytuację, że nie miał jej kto bronić :)

jacekjan

Cam pewnie umie zadbać o siebie :)

Bartek2

Dzień dobry !

....często za pomocą glocka ;D

Mq112358

Cam nawet nie potrzebuje Glocka aby zadbać o siebie :) Pamiętacie jak łatwo poradziła sobie z napastnikiem w "Do latarni" ?

jacekjan

Ale jak wiemy po ósmym odcinku , Cameron lubi malować sobie paznokcie , szkoda żeby jej wysiłki szły na marne ;D

Mq112358

Cam lubi też robić sobie makijaż: "Do you like this color on me ?" (S1E03)

jacekjan

Z tego samego odcinka jeszcze podobna scena przychodzi mi na myśl , na początku jak Cameron używa kredki do oczu ;D

Mq112358

Lubię tą scenę :) Podobało mi się, kiedy Cam podziękowała Johnowi za komplement :)

Mq112358

Pamiętam, że w tym odcinku dopiero za 3 razem zrozumiałem dlaczego wystawiła w kierunku Johna dłoń.

Bartek2

Pokazała też dłoń Sarze, wyraźnie czekając na komplement. Nie zapmnę tego jej pytającego spojrzenia... Ale się nie doczekała.
Sarze stwierdzenie "ładnie wyglądasz" czy coś w tym stylu w odniesieniu do Cam, chyba nie przeszłoby przez gardło.

jacekjan

I tak to już ogromne posunięcie z jej strony, że zdecydowała się zaufać maszynie po tym co przeszła. Najpierw Arniemu, a potem Cameron. Chciała w sumie przyczaić się ze snajperką, żeby zniszczyć Cam ale ze względu na Johna zrezygnowała.

Bartek2

Miała rację, mówiąc że John nigdy by jej tego nie wybaczył. Jakby na to nie patrzeć, John w głębi serca kochał Cam, mimo że koło niego plątała się Riley.

jacekjan

"Blaszanka" przy tym, co napisał Answer, to naprawdę milusi komplemencik... :P xD

Hostile

O nowy temat ;]
Gratki ludzie ;]

The_Answer_

Ocena Kronik znowu spadła :(

Bartek2

Ech....

The_Answer_

Jakass, porwanie Brada Pitta xD

http://www.youtube.com/watch?v=GplLqg-EwoI

The_Answer_

Hej! Mam prośbę - help :P pisze kolejny chapter (ale jeszcze zejdzie zanim skończę) i mam problem, zasugerujcie coś jak możecie. Jack, Cam, Trzynastka i Sarah dostaną nowe dokumenty :P ale nie wiem jak mają się w nich nazywać. Sarah na pewno nie będzie Sarah (w serialu zawsze dość głupie mi się wydawało to, że zmieniła nazwiska ale nie imię. To ułatwiało sprawę terminatorom :P po prostu szukali jakiejś Sary która ma syna Johna XD no ale nvm)
a więc potrzebuję tak:
1. Nazwisko dla Sary i Jacka - jedno wspólne :P ale ciii... Jack będzie dalej miał na imię Jack - bo czemu nie? ale Sarah już nie, w końcu jest poszukiwana przez policję, no nie? ;)
2. Imię dla Sary
3. Nazwisko dla Cam i Trzynastki - jedno wspólne XD Imienia dla Cam nie potrzebuję bo nie ma powodu go zmieniać
4. Imię dla Trzynastki (mam pewien pomysł ale chętnie wysłucham waszych sugestii - i NIE, ona nie będzie mieć na imię Allison. Nie używa już tego imienia. Jak pójdzie dobrze to kiedyś wam wyjaśnię czemu...

Please help :(

_Anika_

a i jeszcze jedno - gdzie mieszka obecnie Summer? w LA? chyba... a gdzie mieszkała wcześniej? gdzie jest jej dom rodzinny? wiem, ze wiecie podajcie mi nazwę, please :) przyda się :D

_Anika_

San Antonio :)

Co do imion to za bardzo nie mam pojęcia :))

Mq112358

a jeżeli ma to być też wykorzystane w ff to nie zapominaj także o Palmdale skąd jest Allis ;D

Mq112358

no no no ! ^^
braciszku dobrze mówisz :)

mam tyle pomysłów na imiona... ehh

_Anika_

Imienia się nie bo można przez to głupio wpaść podczas byle jakiej kontroli, wystarczy zwrócić się z przyzwyczajenia do osoby po jej prawdziwym imieniu a nie tym nowym :P A kobiet o imieniu Sarah która ma syna Johna będzie pewnie w stanach parenaście tysięcy, wszystkich nie zabija :P

Ale jak już się uparłaś to: nazwiska - Shepard, Williams, Watson, imiona - Ashley, Jessica, Jennifer

(dopiero co Mass Effect wyłączyłem xD)

The_Answer_

Imienia się nie zmienia*

Słowa napisać mi się zapomniało :P

The_Answer_

ahahhaa widać :)

Miranda też fajne imię ^^ a co !

Trzynastek

Też zapomniałem dopisać :P

The_Answer_

czy ja wiem czy tak łatwo sie pomylić z tym imieniem? hmm...
no to może Sarę zostawię...

_Anika_

Nie tak łatwo przestawić się na nowe imię po blisko dwudziestu latach używania starego :P

The_Answer_

taa... moja kuzynka zmieniła sobie imię z Dominika na Kaśka... jakoś żyje i sie nie myli, ale nie powiem - dziwne to było XD moja inna kuzynka (a kobita ma około 40 lat) zmieniła sobie imię z Barbara na Małgorzata O_o to tez dziwne :)

_Anika_

Dominika akurat rozumiem :P (sory Dai to nic osobistego, mam po prostu nie najlepsze wspomnienia tego imienia :P)

The_Answer_

No ale nie rozumiem po co zmieniać sobie imię? :P Rozumiem gdyby rodzice dali mi na imię Adolf albo coś w tym stylu to bym chciał zmienić, ale na szczęście dali mi normalne i jakoś nie widzę siebie z innym imieniem :P

The_Answer_

Bożydar XD
częściej niż imiona to ludzie zmieniają nazwiska - to moge zrozumieć, niektóre są powalone :/

_Anika_

moja koleżanka mi opowiadała, że w szkole miała nauczyciela o nazwisku Kutasiński (serio serio!). Mieć takie nazwisko i w dodatku być nauczycielem - facet nie miał życia... potem je zmienił ale nie pamiętam na jakie (nic dziwnego że zmienił, jemu wolno :) szkoda tylko że tak późno...) jakby nie zmienił to współczuje jego żonie...

_Anika_

1) Wyczesany Darek
2) Pacha Roxana
3) Męczywór Małgorzata
4) Małolepszy Tomasz
5) Kwasigroch Tomasz
6) Chujeba Renata
7) Mahujski Krzysztof
8) Zaporożec Stefan
9) Dokurwo Maciej
10) Boligłowa Bogusław
11) Szaleniec Wojciech
12) Żur Leszek
13) Porąbaniec Marek
14) Gamoń Marek
15) Cymbalista Stefan
16) Kutaśko Mieczysław
17) Szpara Agnieszka
18) Bzibziak Marta
19) Fiut Stanisław
20) Kiełbasa Roman
21) Ocipka Sławomir
22) Cyc Izabela
23) Lachman Zdzisław
24) Stęchły Tadeusz
25) Biały Polak Agata
26) Kusibab Marcin
27) Sierota Maria
28) Rżąca Bożena
29) Spleśniały Andrzej
30) Skwara Elzbieta
31) Ciapciak Krystyna
32) Pomietlarz Piotr
33) Ściera Piotr
34) Pędzimąz Andrzej
35) Lapeta Barbara
36) Cnotliwy Tomasz
37) Paskuda Katarzyna
38) Słaby Edward
39) Jąder Dezyderiusz
40) Siekierka Bożena
41) Wata Zyta
42) Wałach Artur
43) Dziurka Jan
44) Dzika Joanna
45) Sprzeczka-Niedołóż Małgorzata
46) Chujdus Władysława
47) Jebut Roman
48) Szczybrocha Aleksandra
49) Pyta Aleksandra
50) Zaganiacz Tomasz
51) Psipsinski Bogdan
52) Kuśka Izabela
53) Student Alojzy
54) Barłóg Zdzisław
55) Mąką - Ćwikła Hanna
56) Stanisławów Lubomierz
57) Kuciapa Jerzy
58) Cieć Przemysław
59) Duplaga Tomasz
60) Bucior Renata
61) Posępny Łukasz
62) Głąb Leszek
63) Bubel Marian
64) Piotr Anna
65) Kolano Narcyza
66) Moczygęba Radosław
67) Jakoktochce Jadwiga
68) Szkodnik Piotr
69) Prukała Beata
70) Pierdas Beata
71) Sikała Jadwiga
72) Rura Marek
73) Ciemięga Przemysław
74) Ojdana Zenon
75) Ptaszek Rafał
76) Tatarata Magdalena
77) Śmietana Betty
78) Kupka Adeltrauda
79) Fundament Zygmunt
80) Nieruchaj Andrzej
81) Zachciała Elżbieta Józefa
82) Cipa Krzysztof
83) Pinda Małgorzata
84) Cincio Kornelia

The_Answer_

Zachciała Elżbieta Józefa hahaha o matko... teraz to zemarłam XD

_Anika_

Oto moje propozycje:
1. Nazwiska dla Sary i Jacka: Scott
2. Imię dla Sary: Haley, Brooke, Peyton
3. Nazwisko dla Cam i Trzynastki: Sawyer, James, Davis
4. Imię dla Trzynastki: Summer, River, Crystal

jacekjan

Jeszcze jedno: bardzo proszę, żebys NIE uzyła nazwisk Dawson i Rambin. Źle mi się kojarzą ;)

jacekjan

co do imienia dla Sary to Answer mnie chyba przekonał, żebym go nie zmieniała :P ale pomyśle jeszcze
nazwiska też muszę przemyśleć... dzięki za propozycje

część o fioletowej kurtce mam już napisaną :P

_Anika_

"część o fioletowej kurtce mam już napisaną :P"

I to jest najważniejsze :)))) Nie mogę się już doczekać :)

jacekjan

niestety nie jest to tak długa część jak pierwotnie zakładałam, tak moim zdaniem lepiej pasuje

ciekawe czy 'prawdziwym mężczyznom' się ten chapter spodoba hahah jest moim zdaniem taki lekki, łatwy i przyjemny :P ale jeszcze nie skończony a mimo to wyszło dość sporo...ale pewnie jak przepisze kiedyś to do Worda to wyjdzie mało. W zeszycie zawsze wydaje mi się że mam więcej... no ale nic dziwnego. Co się nie spodziewałam - zeszyt mi się skończył O_o musiałam założyć drugi.

_Anika_

Jeśli chodzi o mnie, to spodoba mi się wszystko, co jest związane z Cameron ;)

jacekjan

zakochany - człowiek który w lesie zapatrzył się na jedno drzewo...

chyba już mam imiona i nazwiska dla wszystkich :P Sarah jednak będzie Sarą - ostatecznie XD

_Anika_

"zakochany - człowiek który w lesie zapatrzył się na jedno drzewo..."

Jeśli to jedno drzewo jest dla niego wyjątkowe, inne niż wszystkie dookoła...
Na tym polega miłość. Ona nie wybiera, tylko po prostu się pojawia.

jacekjan

powiedz mi jeszcze, to San Antonio to w jakim stanie leży?

_Anika_

San Antonio leży w Teksasie i słynie z tego, że jest miejscem urodzenia Summer :)