Zapraszam do dalszej dyskusji. Miejmy nadzieję, że podczas tego tematu padną jakieś pewniejsze wiadomości o kontynuacji Kronik.
No ja także mam taka nadzieję :P
Szybki jesteś w zakładaniu , zanim zdążyłem wybazgrolić kilka zdań to nowy temat już powstał ;D
Ja nie tyle co nie trawie co do mnie po prostu jakoś nie trafia , jakoś Doktorek grany przez Tennata był bardziej charyzmatyczny ;)
do mnie tez nie trafia. Nie tyle sam Doktor co serial jako całość (znaczy seria jako całość:P) ale było kilka niezłych odcinków np. Vincent and the Doctor i Lodger - niezły ale to nie to co wcześniej, no i wczoraj pierwsza część finału była już. Obejrzę sobie za kilka dni pewnie - nie czekam z niecierpliwością jakoś, ale czytałam że fajny finał zrobili, no sie zobaczy (kiedyś XD).
to już sezon się kończy ? szybko , no to obejrzę jak już będą wszystkie odcinki ;)
fakt ;D
Już się chociaż zaczynają seriale kablówkowe , True blood już chyba leci a czasu na oglądanie brak :/
być może jestem uprzedzona do nowego DW a być może mam jednak rację i on stał się zbyt dziecinny jak dla mnie :P (nie to co wcześniej)
a Marthy też nie lubiłam :P
nie mogę się doczekać, 30 min do Lata ^^
ohh Lato, Lato... ciekawe jakie będzie :)) pewnie gorące...
No pogoda dziś za bardzo nie dopisał , ogólnie to się zepsuła jak marudziliście że za gorąco , to wszystko przez Was ;>
Dzień Dobry
Świetny filmik z Supanova
http://www.youtube.com/watch?v=W7VdtXK3dpU
Gościu ma odwagę
hahaha ! zazdroszczę głupkowi :P
1. w takiej sytuacji jesteś skazany na porażkę, jak masz możliwości jak ten facet (pod względem logistycznym, no wiecie polska - LA trochę daleko) to zawsze można to inaczej rozegrać, w końcu ten cooper czy gros to nie jakiś johny depp :P
2. co by się stało jakby Summer się zgodziła ? wtf ! XDDD
http://hatak.pl/news/8531/Komedia_utrzymana_w_tonie_Chucka/
nie wiem czy pisaliście o tym no ale ... :D
http://hatak.pl/news/8517/Zapowiedz_7_sezonu_Entourage/
to tak tylko btw ^^
"Sam Worthington, gwiazda mega hitu wszech czasów pt "Avatar"..." -ehhh, tutaj to trochę przesadzili, oj, mocno przesadzili... :P
Ech, próbuję w końcu zmęczyć to Fate Stay Night, ale naprawdę ciężko mi to przychodzi... :P Fabuła płyciutka i naiwna, postacie jakoś takie nijakie, walki kiepściutkie, ogólnie nie porywa to anime :P Sam Szermierz to jednak za mało... :P
Mi się podczas oglądania tego cały czas wydaje, że całe to anime to miał być tylko pretekst do sparingowania Shirou z Szermierzem, a wszystko inne, przede wszystkim ciąg fabularny, było wymyślane na prędce i na bieżąco (w stylu: "Co by tu teraz wrzucić? Hmm, może pojedynek? Niech będzie... Kto będzie walczył? Niech będzie ten z tym... A tu może wstawimy jakiś dialog" :P). W rezultacie co jakiś czas, przy okazji bzdurnych akcji czy idiotycznych dialogów (w stylu: -Szermierzu! Obronię cię! -Shirou! Nie możesz walczyć! To ja cię mam bronić! -Nie, to ja będę walczył za ciebie!" utp. - podczas walki zachowują się tak nieporadnie jak dzieci w piaskownicy... -_-'), na mojej twarzy pojawiał się grymas zniesmaczenia :P Po prostu nic tu się nie klei. Poza tym z jednej strony stara się to udawać w miarę poważne anime z minimum wątków komediowych, a z drugiej wstawia takie bzdurne i oczywiste fanserwisy jak choćby akcja z rytuałem wymiany magicznego obiegu, by Szermierz mógł zregenerować manę - nie wiem, co zaszło tej nocy, ale jestem pewien, że powstały jakieś doujinki, które rozwieją moje wątpliwości i manę regeneruje się pewnie podobnie jak rozszerza pamięć w Buttobi CPU :P xD Albo rozwalił mnie jeden tekst Rin, że dla króla Artura najważniejszy nie był nie jego miecz Excalibur, ale pochwa - trochę niezamierzone, ale niezłe podsumowanie, biorąc pod uwagę fakt, że w tej historii król Artur jest kobietą... :P xD Dobra, nie marudzę, obejrzę do końca, ale jak na razie za dużo tu dla mnie bzdur... :P
Jeszcze zanim zacząłeś oglądać to pisałem Ci że z podobnych klimatów zdecydowanie lepsze jest Pandora Heart , trzeba było mnie posłuchać :P
Co do FSN to jak dla mnie nie było tak źle , chyba dlatego że nie oczekiwałem wcale wiele ;D
FSN planowałem zobaczyć znacznie wcześniej niż zacząłeś polecać PH, więc i tak byłoby w pierwszej kolejności :P Ale cóż, całe szczęście, mam jeszcze dłuuugaśnego Soul Eatera... :P ;D
Zawsze można oglądać kilka na raz :P
Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon Rozen Maiden , bardzo sympatyczne anime , fabuła i akcja może nie jest porywająca ale ma to coś co sprawia że oglądanie jest bardzo przyjemne ;)
Piszę sobie właśnie pracę zaliczeniową - ta... jasne xD
i tak jakoś przypadkiem zawędrowałam an YT :P zupełnym przypadkiem XD
http://www.youtube.com/watch?v=41F2-9XLf4Q&feature=related - filmik z DW, nie mogłam sie oprzeć żeby tego nie dać - jest super! :O to się nazywa dobry filmik do fajnego serialu :P
Mam dziwne pytanie - oglądał ktoś do końca Dollhouse? jak to się wszystko skończyło? No oprócz tego że zabili postać Summer :P
a no i LOST? Była już ta ostatnia seria? jak to się skończyło? tego to jestem ciekawa :P
Brat obejrzał cały LOST. Nie jestem pewien ale chyba coś mówił, że ma być jeszcze jedna, ostatnia seria. Obejrzałem przez chwilę fragment jednego z ostatnich odcinków i strasznie to zagmatwane mi się wydawało. Jakieś niekontrolowane podróże w czasie były.
Ja tam jeszcze nie zacząłem 6 sezonu, na razie mnie do niego nie ciągnie :P Może obejrzę, jak go puszczą na AXNie (o ile już tego nie robią :P) :P
Losta mam zaległe 6 odcinków więc wypadało by w końcu obejrzeć ;)
Co do Dollhouse to obejrzałem do końca , za dużo pisania żeby streścić zakończenie , obejrzeć warto ;>
SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY SPOJLERY
ostatni odcinek drugiego sezonu był kontynuacją ostatniego odcinka pierwszego sezonu czyli "apokaliptyczna" wizja przyszłości z wykorzystaniem technologi 'lalek' , na końcu Topher wysyła w samobójczej misji impuls uwalniając ludzkie umysły z pod kontroli lalek , echo unika impulsu w bazie dollhouse aby pozostać "sobą"
Wow. Świetny. Taki dynamiczny. Muzyka też wpada w ucho. Za tydzień, może dwa w końcu będę mógł obejrzeć drugi sezon. Cholerna sesja...
No ja mam już jeden egzamin niezaliczony. Na szczęście był to termin 0. Dzisiaj był kolejny i też czarno to widzę... A najgorsze i tak jest za tydzień :/
To znaczy, że napisałem jeden egzamin (bo miałem już odpowiedzi na pytania, zresztą sami te testy później sprawdzaliśmy :P) i z dwóch przepisali mi oceny, zanim jeszcze sesja oficjalnie się rozpoczęła, więc w tym semestrze źle nie było... :P ;D
Ten mały chip miał niesamowite brzmienie: http://www.youtube.com/watch?v=ZHuo4O9NJoI
Stare dobre czasy się przypominają.
Ech, zawsze uwielbiałem muzyczkę z Commodore, czasy dzieciństwa się przypominają... :D
Hadley Klein opublikował trailer swojego serialu pt. "Good Morning Rabbit". Tak dawno nie było żadnego newsa o nim, że myślałem już, że porzucił ten projekt.
http://www.summer-glau.net/wp/?p=2198
Taki jakiś dziwny i głupkowaty. Najlepsze oczywiście było wystąpienie Summer :) Specjalnie nie pokazywali jej w dalszych scenach? >_<