PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18354
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Spielberg się całkowicie ośmieszył. Czy on naprawdę nie ma na chleb, robił fajne produkcje a tu taka niewyobrażalna kicha!

kpsel

jeszcze efekty są dobre i potencjał dla fabuły też niezły, tylko czemu ten scenariusz taki kiepski? I ci aktorzy? I dialogi, pytam się!?!? Czułam się jakbym oglądała dylematy bohaterów "High School Musical" :/

ocenił(a) serial na 9
kpsel

to kuźwa nie oglądaj i odwal się człowieku od tego serialu...serdecznie niepozdrawiam-debil z Polski.

trisagion3

Nie ma co go bronić . Gra aktorska dialogi scenariusz są tak tragiczne że aż dziw bierze że Spielberg to stworzył . Jak go porównuje pod tymi względami do Firefly'a czy serii SG to mi się śmiać chce .Jedyne co w tym serialu jest dobre to pomysł , reszta .....

ocenił(a) serial na 1
Realtt

...trochę pomyślę..., to pewno się domyślę, ale mi się nie chce, więc poczekam na tłumaczenie skrótu-co to jest SG...?

kpsel

SG - Star Gate(serial)

ocenił(a) serial na 2
kpsel

nawet nie wiem co napisać o tym serialu,aż słów brakuje,nie dotrwałem do końca pilota.

proxx

chciałem sobie ściągnąć ten serial i obejrzeć ale widzie że nie za bardzo go ludzie chwalą więdz sobie odpuszczę czekam na całą serie gry o tron jak wyjdzie to sobie sciągne nie lubie czekać tydzień za kolejnym odcinkiem woje poczekać i całość w 3-4 dni przerobić ;)

ocenił(a) serial na 2
HOLBERTUS11

Na ten czas mogę Ci polecić Breaking Bad (4 sezony,5 w drodze) jeśli lubisz seriale,podobno Luther też jest dobry,sam mam zamiar go oglądać.

proxx

może i dobry serial z tego co widać ocenke ma wysmienitą , ale wole coś z zagrody miecza i topora ;D fantasy i SF to mój żywioł coś w stylu Gry o tron , Spartakusa (oczywiście to nie fantasy ) albo Filary Ziemi też dobry serial polecam tylko 12 odcinków jeżeli dobrze pamiętam ;)

HOLBERTUS11

Filary Ziemi - również polecam

ocenił(a) serial na 10
kpsel

serial jest ok

ocenił(a) serial na 3
patron1984

twój żart jest lepszy :D

ocenił(a) serial na 7
andre_

Mieliśmy futurystyczna wersje Ptaków:D

ocenił(a) serial na 1
patron1984

...OK??? (jak wyrazić sarkazm literkami?) i nie jest ok, takiej komercji już dawno nie widziałem. Ale teraz wszystko jest takie :) BEZ JAJA.