PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18349
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Coś podobnego

ocenił(a) serial na 8

Znacie jakiś serial w tym stylu i możecie mi polecić?

Calmin

the 100 polecam bardzo

ocenił(a) serial na 8
Khaleesi_your_hope

wow, brawo! Po przeczytaniu samego zarysu już uwielbiam ten serial :D
Jutro zacznę go oglądać, jak gdzieś znajdę.

Swoją drogą to nie wiem jak to jest możliwe, że nawet nie słyszałem wcześniej o tym serialu. A uwielbiam takie.

Dzięki wielkie.

ps. jakbyś coś podobnego jeszcze miała to będę wdzięczny za podesłanie, tutaj lub na pw.

ocenił(a) serial na 10
Calmin

I jak the 100? Dobry serial? Cos podobnego do terra nova? Bo właśnie skończyłem oglądać nove i szukam podobnych seriali

ocenił(a) serial na 8
PejaPL

Jeśli Terra Nova dałeś 10 to The 100 będziesz musiał dać co najmniej 20 ;)

Jest genialny!

ocenił(a) serial na 7
Calmin

Ziemia 2

Nie ma dinożarłów, ale jest bardo podobny motyw: nasza Ziemia przeludniona i schorowana, grupka kolonistów wysłana na Ziemię 2 celem osiedlenia, jest zły rząd i jego ukryci agenci wewnątrz grupy, dziwaczna fauna i flora nowej planety, przetrwanie ludzi w nowych warunkach i... anulowanie serialu po jednym sezonie, dokładnie tak jak w Tera Nova :P

ocenił(a) serial na 8
rozkminator

Chętnie zobaczę, dzięki !

ocenił(a) serial na 10
Calmin

Jestem przy 2 sezonie jakos 8 odcinek the 100. Dobrze mówiłeś serial naprawdę dobry, na następny rok bedzie 4 sezon juz sie nie moge doczekać

Calmin

The 100 ma świetne 2 sezony, 3 nieco słabiej. Trochę za bardzo odjechali :D Trzeba też przymknąć oko na parę nieścisłości.

Calmin

The 100 byłem zachwycony Terra nove widziałem tylko jeden odcinek kiedyś chyba w telewizji i zastanawiam się czy zaczynać dla jednego sezonu.