Fani TN - tak z ciekawości - powiedzcie, ile Wy macie lat? Bo nie wierzę, żeby mniej lub bardziej dorosły człowiek mógł emocjonować czy nawet cieszyć się serialikiem, który jest tak infantylny i tak najeżony dziurami w scenariuszu, absurdami, nielogicznymi sytuacjami.
A ile ty masz dzieciaku ?! Już po dobranocce myj ząbki i idź spać to mamusia poczyta tobie jeszcze bajeczkę o niedźwiadku i siedmiu teletubisiach. (Żałosne prowokacje dzieciarni)
Ja się poważnie pytam, ze zwykłej ciekawości.
Co do dobranocki i teletubisiów, to nie ja zachwycam się infantylnym serialikiem :) Zaś Twoja nadpobudliwa rekacja tylko potwierdza moje przypuszczenia, że jesteś gimbuskiem, i to bliżej podstawówki niż szkoły średniej. Ot, reprezentant pokolenia emo: nadpobudliwi, nadwrażliwi, niezdolni do radzenia sobie z - tak rzeczywistą, jak i wyimaginowaną krytyką, a to wszystko okraszone absolutnym brakiem dobrych manier i chamstwem.
Odezwał się ktoś jak by pochodził z królewskiego rodu ciekawe jak się zwiecie gnoye ?? 21 to zapewne twój iloraz IQ :) Mówisz że TN to słabizna to dlaczego w ulubionych oceniłeś film Aztecki tyranozaur 10/10 który jak twoi kumple oceniają jest totalnym gniotem. Chyba zrobił tobie wodę z mózgu ten twój filmik że oceniłeś go na arcydzieło :) Patrzcie sami w TN wiesza psy na dinusiach a w ulubionych ma same przebojowe filmy na swoim rodowym poziomie http://www.fotoszok.pl/upload/ffbbccec.jpg
''Ja się poważnie pytam, ze zwykłej ciekawości.'' - jesteś pewien? :D
moim zdaniem tu nie chodzi o wiek, a o umiejętność podchodzenia do tego serialu z dystansem.. wątpię czy ktokolwiek brał ten serial na poważnie... oczywiście w sensie takim, że np. przymykał oko na pewne niedopracowania i traktował ten serial jako choćby odstresowanie w środku tygodnia :p ale to też trzeba umieć :)
Ja każdy film oglądam z przymróżeniem oka. Nie które osoby uważają że film s-f powinie byc filmem s-f dokumentalnym. A to jest przeciewż futurystyczna wizja. Mi sie film podobał i tez jestem ciekawy jakie były by losy mieszkańców tej krainy i przybyszów z przyszłości.
ale nawet dobrze się skończyło.. myślałam, ze jeszcze bardziej zostawią tą serię niedokończona.. ale tak jest ok :) choć wciąż liczę na ciąg dalszy ;p może coś się jednak zmieni...
ooooo i to głos rozsądku :) bo do seriali jakichkolwiek należy podchodzić lekko i przyjemnie a nie z chęcia od razu na 100000% tak albo nie....ja p seriale oglądam tylko dla przyjemności i zabicia czasu a jak mi się jakiś nie podoba to do niego po prostu nie wracam i już....a rzucanie się błotem czy czymś innym przez ludków tutaj jest śmieszne..jakby się zabić dali za swoje zdanie...a co ciekawe niektóre filmy co się im nie podobają podobają się z kolei innym osobom wręcz zainteresowanym skąd taka negacja...mimowolnie dają np takim jak ja pomysł jakie nowe seriale obejrzeć :)
ocena użytkownika gnoh21 filmu ''Aztecki tyranozaur'' - 10/10
I wszystko w temacie :)
Uwazam, tak jak house90, zal Ci tego i musisz hejtowac, ironizowac.
P.S. 17 lat, tak jak mozna obliczyc z mego nicku.
Ja mam 22 lata i jakoś dobrze mi się ogląda ;) wiadomo że ten serial to nie arcydzieło i tak jak napisałeś ma dużo luk, słaby scenariusz, dodała bym do tego że jest mała psychologia bohaterów. Pomimo wszystkich wad lubię ten serial. Oglądnęłam cały sezon i zapewnił mi bardzo dobrą rozrywkę ;) I wydaje mi się że temu miał służyć ten serial a po za tym on nie był robiony tylko dla dorosłych jak np. Californication. Jak dla mnie jest to dobry serial do oglądnięcia dla wszystkich od 6 roku do 99 ;) Po ciężkim dniu bądź tygodniu naprawdę fajnie siada się przed telewizorem i ogląda coś luźnego, przyjemnego.
Aha no i oczywiście czekam na dalszą część bo tak jak niektóre osoby tutaj jestem ciekawa co się dalej wydarzy ;)
Serial obejrzałam z ciekawością, a mam 20 lat. Jeżeli to dla ciebie za mało to osobą która mi towarzyszyła podczas oglądania i była zachwycona tym serialem była moja 40-sto letnia macocha tak więc twoje założenia, że jedynie małolaty oglądają ten film są do bani.
PS Jeżeli masz w przyszłości zamiar cokolwiek jeszcze komentować to następnym razem nie obrażaj innych!
Ja mam 19 lat i serial mi się podobał a Twoje uwagi śmieszą.
Szkoda, że nie będzie 2 sezonu
Mam 39 lat. Lubie takie seriale. szkoda tylko ze pokazują że ludzie chcą zniszczyć wszystko co napotkają.
Mam 34 lat . Serial oglądałam z mamą i bardzo nam się podobał. Szkoda, że nie będzie drugiego sezonu.
Mam 19 lat, serial bardzo mi się podobał, jeden z ciekawszych seriali w ostatnich latach. Wielka szkoda że zrezygnowali z 2 sezonu.
Jak ktoś zadaje takie pytania to chyba jego wiek emocjonalny nie jest za duży. Serial na początku był beznadziejny mimo genialnego tematu. Jednak koniec serii był świetny i dawał nadzieję na dobrą 2 serię.
Koleś kto tu jest nie dojżały, jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje :).
Koleś przejmuj się ludźmi którzy oglądają zboczone komedie. Ważne o czym serial jest, a nie zawsze jaki jest.
To nie zależy od wieku, lecz od osoby, a poza tym nie uważam tego filmu za jakiś beznadziejny. Jednym podoba się Dr House innym Terra Nova, każdy ogląda to co lubi i nie ma co osądzać po wieku :) Wiele osób ogląda seriale żeby się odstresować po ciężkim dniu, więc nie zwraca uwagi na jakieś nieścisłości itp. I to jest ich sprawa.