PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18354
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Zaczynają kręcić serial, który nieżle się zapowiada i urywają go" ni w pięć i w dziesięć" co za bezsens. Może producenci powinni wziąć przykład z twórców serialu "Moda na sukces"

danuta69

Nie będzie kontynuacji. Serial został przejęty przez Netflix a Ci schowali go do szafy:/

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 4
danuta69

To ma być nieżle zapowiadający się serial??? Owszem temat jeden ciekawszych w historii TV ale twórcy, producenci itd tak to skopali, że aż żal patrzeć. Zastanawiam się co kierowało ludżmi którzy zabrali się za Terra Nova... Przecież ten poziom infantylności i naiwności w połączeniu z "efektami specjalnymi" i grą aktorów nadaje się tylko dla 10 latków. Coś takiego powinno się puszczać na kanałach pokroju Polonii 1 albo TV Trwam. Seriale z lat 90 miały więcej polotu... Czekałem na ten serial bo bardzo lubię takie klimaty ale mogę śmiało stwierdzić, że żadna produkcja tak mnie nie zawiodła.. Wielka szkoda i złość, że zmarnowali taki potencjał. Liczę, że ktoś się za to jeszcze zabierze i zrobi porządny serial w tej tematyce...

ocenił(a) serial na 7
tokarz85

Masz prawo do własnego zdania na temat serialu i oczywiście może ci się nie podobać to w jaki sposób został nakręcony. Trudno polemizować z twórcami i ich wizją i może rzeczywiście nie jest to SUPER PRODUKCJA przynosząca miliardowe zyski, ale i tak wydaje mi się, że wiele osób, w tym również ja, z przyjemnością obejrzało Terra Nova i podobnie jak ja są rozczarowani faktem, że dalszych odcinków nie będzie. A poza tym myślę, że w każdym z nas mieszka dziecko i trochę infantylności z pewnością nie zaszkodzi.

ocenił(a) serial na 4
danuta69

Nie mam nic przeciwko infantylności ale akurat w produkcjach s-f delikatnie mówiąc mnie to razi. Reszta jest oczywiście kwestią gustu ale nie bez przyczyny przestali ten serial kręcić. Pozdrawiam:)