Szkoda że fox zakończył prace nad 2 sezonem to był genialny serial
To serial został przerwany i nie ma zakończenia !!! A akurat miałam zacząć oglądać 1 odcinek tego serialu chyba zrezygnuje :(
nie gadaj!!! to ja oglądam serial, który się nie kończy?! :O o katastrofo!!! :( nie lubię tak :/// a może scenarzysta sam jeszcze nie wie o co tam chodzi :D i wymyślał na postoju ciąg dalszy... ehh.. ale taki fajny serial.. można się odstresować, pośmiać i oczywiście wciągnąć w fabułę ;) (która się nie kończy :/)
FOX podjął decyzję, koniec "Terra Nova"
Nie będzie drugiego sezonu "Terra Nova" na stacji FOX. Stacja właśnie podjęła ostateczną decyzję po tygodniach rozważań dotyczących zamówienia kolejnej serii.
Wielka szkoda , że nie będzie 2 sezonu. Mi ten serial bardzo się podoba i z checią obejrzałbym 2,3,4,5 a nawet 6 sezon gdyby powstał. Mam taką nadzieję że to tylko przejściowe rozterk, problemyi i powrócą do kręcenia kolejnych opdcinków.
a no tak, pisze przecież na stronie terra nova xd ehh.. no to zostało 5 odcinków.. :( ja nie wiem po co jedynka to wykupiła, skoro to końca nie ma...
czyli że co nagle z upy się kończy? Chciałam zacząć oglądać ale skoro nie ma zakończenia to sobie odpuszczę.
Niewiadomo jak wspaniały to on nie był, ale trzeba przyznać - wciągał. Kiedyś Firefly później Sarah Connor teraz Terra Nova - Dzięki Fox :/
jednak obejrzałam i szczerze mówiąc, niby jakiś rewelacyjny nie był ale z wielką przyjemnością obejrzałabym kolejny sezon, no bo właśnie wciągnął mnie, szkoda że twórcy nie biorą pod uwagę tego że serial kończy się od tak w środku akcji, i że dużo osób obejrzało by chociaż jeszcze jeden sezon z jakimś wyjaśnieniem wszystkiego.
Właśnie. Mimo, że początek sezonu był trochę słabszy, to w miarę postępów w fabule robiło się coraz ciekawiej. A finał sez. to pierwsza klasa. Przebijał pełnometrażowe filmy z SyFy. Tym bardziej szkoda.
Kto mówił, że nie ma drugiego sezonu? ;((( to niedobrze, uwielbiam go...............
Dopiero go zaczęłam oglądać, bo ktoś mi go polecił i się wkręciłam, a tutaj takie rozczarowanie, bo inne bzdury kręcą a czegoś porządnego to nigdy ;/
wiesz w sumie trochę się nie dziwie nakręcenie jednego odcinka kosztuje 3 albo 4 miliony więc to trochę sporo, a serial nie ma jakiejś wielkiej oglądalności, więc po prostu im się nie zwraca.
Zawsze względy biznesowe. Mogliby chociaż dokończyć te wątki, które zaczęli.......
W sumie to czytałam że jedna minuta tego filmu kosztuje 1 mln dolarów, no a to by oznaczało że jeden odcinek kosztuje około 40 mln. Spoko tylko 10 razy więcej. A tak w ogóle to szkoda.... a ja właśnie skończyłam 1 sezon na TVP1 i już czekałam na 2 a tu klapa :(
no racja racja, ale 4 miliony za odcinek to jeszcze nie jakaś kolosalna suma, może dla nas ale da USA raczej nie, co innego 40 milionów. :)
Jak nie będzie drugiego sezonu, a serial REVOLUTION. Już po zwiastunie widać że to ta sama historia tylko inne opakowanie i pewnie po pierwszym sezonie polegnie.
W jakim sensie ten serial to rewolucja? Misz-masz Jurassic Park, Stargate i przede wszystkim Land of the Lost (1991!!!) w bardzo wysokobudżetowej wersji, z efektami specjalnymi gorszymi niż w JP (1993!!!). A fabuła pod względem infantylności bije na głowę nawet serialiki typu A-Team czy McGuyver.
REVOLUTION to nowy serial którego jeszcze NIE MA. Czytaj ze zrozumieniem matołku. Dzieci (m.in. gnoh21 zamiast h w nicku powinieneś mieć y) idźcie spać bo wasze mózgi już nie pracują o tej porze i piszecie farmazony :)
Nie muszę znać wszystkich seriali :P Nie wszyscy spędzają całe dnie tłucząc telewizor i grając w Tibie, niektórzy mają życie :)
Zaś odwoływanie się - w wyjątkowo niekulturalny sposób - do "argumentów" ad presonum nawet w reakcji na uzasadnioną i popartą merytorycznie krytykę - nawet nie Ciebie a czegoś, z czym zdaje się czujesz się mocno emocjonalnie związany (serial?!) - świadczy wyłącznie o Twoim braku pewności siebie i niedojrzałości emocjonalnej. Słowem, emo-gimbusek :)
Mi się wydaje że 2 sezon będzie. Tylko mam nadziej że nie będzie trzeba czekać tak długo jak na kontynuacje Gości (V). Ale za rok lub 2 powróca do prac nad 2 sezonem. Ja tez chcę sezonu 2.