PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18350
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

JA CHCE 2 SEZON

ocenił(a) serial na 9

Szkoda że fox zakończył prace nad 2 sezonem to był genialny serial

kubixer11

To serial został przerwany i nie ma zakończenia !!! A akurat miałam zacząć oglądać 1 odcinek tego serialu chyba zrezygnuje :(

Robson8080

nie gadaj!!! to ja oglądam serial, który się nie kończy?! :O o katastrofo!!! :( nie lubię tak :/// a może scenarzysta sam jeszcze nie wie o co tam chodzi :D i wymyślał na postoju ciąg dalszy... ehh.. ale taki fajny serial.. można się odstresować, pośmiać i oczywiście wciągnąć w fabułę ;) (która się nie kończy :/)

mlaczarnafm

FOX podjął decyzję, koniec "Terra Nova"
Nie będzie drugiego sezonu "Terra Nova" na stacji FOX. Stacja właśnie podjęła ostateczną decyzję po tygodniach rozważań dotyczących zamówienia kolejnej serii.

ocenił(a) serial na 6
kubixer11

Podpisuję się "obiema ręcami". Obejrzałabym drugi sezon.....

ocenił(a) serial na 9
kubixer11

Wielka szkoda , że nie będzie 2 sezonu. Mi ten serial bardzo się podoba i z checią obejrzałbym 2,3,4,5 a nawet 6 sezon gdyby powstał. Mam taką nadzieję że to tylko przejściowe rozterk, problemyi i powrócą do kręcenia kolejnych opdcinków.

kubixer11

a ile tak wgl ma odcinków?

mlaczarnafm

13 odc

Robson8080

a no tak, pisze przecież na stronie terra nova xd ehh.. no to zostało 5 odcinków.. :( ja nie wiem po co jedynka to wykupiła, skoro to końca nie ma...

użytkownik usunięty
kubixer11

czyli że co nagle z upy się kończy? Chciałam zacząć oglądać ale skoro nie ma zakończenia to sobie odpuszczę.

ocenił(a) serial na 7
kubixer11

Niewiadomo jak wspaniały to on nie był, ale trzeba przyznać - wciągał. Kiedyś Firefly później Sarah Connor teraz Terra Nova - Dzięki Fox :/

użytkownik usunięty
PieczykM

jednak obejrzałam i szczerze mówiąc, niby jakiś rewelacyjny nie był ale z wielką przyjemnością obejrzałabym kolejny sezon, no bo właśnie wciągnął mnie, szkoda że twórcy nie biorą pod uwagę tego że serial kończy się od tak w środku akcji, i że dużo osób obejrzało by chociaż jeszcze jeden sezon z jakimś wyjaśnieniem wszystkiego.

ocenił(a) serial na 7

Właśnie. Mimo, że początek sezonu był trochę słabszy, to w miarę postępów w fabule robiło się coraz ciekawiej. A finał sez. to pierwsza klasa. Przebijał pełnometrażowe filmy z SyFy. Tym bardziej szkoda.

użytkownik usunięty
PieczykM

takk jak dla mnie 3 ostatnie odcinki super a ostatni rewelacyjny :)

ocenił(a) serial na 10

Kto mówił, że nie ma drugiego sezonu? ;((( to niedobrze, uwielbiam go...............

użytkownik usunięty
MilkaBros

oo już od jakiegoś czasu wiadomo że serial anulowano.

ocenił(a) serial na 10

Dopiero go zaczęłam oglądać, bo ktoś mi go polecił i się wkręciłam, a tutaj takie rozczarowanie, bo inne bzdury kręcą a czegoś porządnego to nigdy ;/

użytkownik usunięty
MilkaBros

wiesz w sumie trochę się nie dziwie nakręcenie jednego odcinka kosztuje 3 albo 4 miliony więc to trochę sporo, a serial nie ma jakiejś wielkiej oglądalności, więc po prostu im się nie zwraca.

ocenił(a) serial na 10

Zawsze względy biznesowe. Mogliby chociaż dokończyć te wątki, które zaczęli.......

użytkownik usunięty
MilkaBros

to prawda przydałoby się chociaż z 10 odcinków żeby to jakoś zakończyć. :)

ocenił(a) serial na 10

Właśnie ;-)

ocenił(a) serial na 7

W sumie to czytałam że jedna minuta tego filmu kosztuje 1 mln dolarów, no a to by oznaczało że jeden odcinek kosztuje około 40 mln. Spoko tylko 10 razy więcej. A tak w ogóle to szkoda.... a ja właśnie skończyłam 1 sezon na TVP1 i już czekałam na 2 a tu klapa :(

użytkownik usunięty
Filmomanka197

niee to raczej nie możliwe musiałaś coś źle przeczytać :)

ocenił(a) serial na 7

cóż trzeba pogodzić się z prawdą - takie seriale wcale nie są tanie. :)

użytkownik usunięty
Filmomanka197

no racja racja, ale 4 miliony za odcinek to jeszcze nie jakaś kolosalna suma, może dla nas ale da USA raczej nie, co innego 40 milionów. :)

ocenił(a) serial na 8
kubixer11

co!? tylko 2 sezony?!?!?!
chyba żartujesz... nie wieże... nieeee

ocenił(a) serial na 9
Vebi

Szkoda!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 1
Vebi

Lepiej uwieRZ w słownik

kubixer11

Jak nie będzie drugiego sezonu, a serial REVOLUTION. Już po zwiastunie widać że to ta sama historia tylko inne opakowanie i pewnie po pierwszym sezonie polegnie.

ocenił(a) serial na 1
patryks83

W jakim sensie ten serial to rewolucja? Misz-masz Jurassic Park, Stargate i przede wszystkim Land of the Lost (1991!!!) w bardzo wysokobudżetowej wersji, z efektami specjalnymi gorszymi niż w JP (1993!!!). A fabuła pod względem infantylności bije na głowę nawet serialiki typu A-Team czy McGuyver.

ocenił(a) serial na 10
gnoh21

REVOLUTION to nowy serial którego jeszcze NIE MA. Czytaj ze zrozumieniem matołku. Dzieci (m.in. gnoh21 zamiast h w nicku powinieneś mieć y) idźcie spać bo wasze mózgi już nie pracują o tej porze i piszecie farmazony :)

ocenił(a) serial na 1
KUBATRIX

Nie muszę znać wszystkich seriali :P Nie wszyscy spędzają całe dnie tłucząc telewizor i grając w Tibie, niektórzy mają życie :)
Zaś odwoływanie się - w wyjątkowo niekulturalny sposób - do "argumentów" ad presonum nawet w reakcji na uzasadnioną i popartą merytorycznie krytykę - nawet nie Ciebie a czegoś, z czym zdaje się czujesz się mocno emocjonalnie związany (serial?!) - świadczy wyłącznie o Twoim braku pewności siebie i niedojrzałości emocjonalnej. Słowem, emo-gimbusek :)

ocenił(a) serial na 10
kubixer11

Mi się wydaje że 2 sezon będzie. Tylko mam nadziej że nie będzie trzeba czekać tak długo jak na kontynuacje Gości (V). Ale za rok lub 2 powróca do prac nad 2 sezonem. Ja tez chcę sezonu 2.

ocenił(a) serial na 7
Bon_Jovi

Obyś miał rację

ocenił(a) serial na 10
kubixer11

Ja też chce drugi sezon. Serial jest super.