Witajcie,
Moim zdaniem na pustkowiu znajduje się portal z przyszłości, a dokładnie z trójkąta
bermudzkiego. Wszystkie zaginione statki i samoloty trafiają w ten portal i lądują w
przeszłości właśnie na pustkowiu, w drugim sezonie jeżeli takowy powstanie ujrzymy
wielkie cmentarzysko zaginionych okrętów.
A Wy jakie macie teorie? Co sądzicie o mojej?
O tym pisaliśmy już wcześniej. Właśnie tak myślą prawie wszyscy i dlatego jeśli powstałby drugi sezon(bo teraz wiadomo ze już raczej nie powstanie) i teoria o trójkącie bermudzkim okazałaby się prawdą to nie bylo by żadnego zaskoczenia i wyszedł by mi minus dla serialu,przynajmniej takie jest moje zdanie ;)
A orientujesz się może czy są jakieś konkretne informacje na temat powstania drugiego sezonu? Definitywnie go nie będzie czy jest szansa na jego powstanie?
Hmm...poczytaj poprzednie wątki. Po zakończeniu 1 sezonu serial został anulowany. Jakaś inna stacja była nim zainteresowana i były jakieś ale ostatecznie oficjalnie ogłosili że nie będzie drugiego seoznu. Gdyby coś miało się zmienić pewnie coś by pisali,może ewentualnie za jakiś czas istnieje jakaś tam szansa,ale to raczej mało prawdopodobne. Tak czy siak: oficjalnie nie bedzie drugiego seoznu. A szkoda bo finał był świetny ;d
http://www.filmweb.pl/news/Nie+b%C4%99dzie+%22Terra+Novy%22-83706