PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18350
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Serial świetny, tylko szkoda że go zdjęli..

ocenił(a) serial na 7
sokol9955

zdjęli go?? ja obejrzałem wszystkie 13 odcinków na fox tv

użytkownik usunięty
borys1223

No a kolejnych już nie będzie...

borys1223

Taa.. Nie opłacało się im. Była mowa o sprzedaniu serialu jakiejś innej stacji ale nie wyszło..

ocenił(a) serial na 3
sokol9955

Świetnych seriali nie zdejmują po jednym sezonie.

sokol9955

ale zdążyli wyjaśnić wszystko?

sokol9955

Ej, ja nie chcę !!!! zawsze fajne seriale zdejmują. Teraz nawet w Polsce grają go, musi im się opłacać :\. Czy naprawdę już nic się nie da zrobić ???

sokol9955

Co?????? Już nie będzie dalszych odcinków.Przecież to najfajniejszy serial który leci na TVP1

sokol9955

Ja nie pozwalam ;(

julia_sliczna

"Świetnych seriali nie zdejmują po jednym sezonie." słuszna uwaga, ten serial to zupełna skamielina poza tym jak oni nakrecili te wszystkie sceny z dinozaurami? przeciez wszystkie wyginely !

un_titl3d

czyzby ten portal istnial naprawde?

un_titl3d

No tak wszystkie wygineły,ale niektóre gatunki które występują w filmie Terra Nova są na podstawie prawdziwych szkieletów,a reszta to poprostu wyobraznia scenarzystów i tych od efektów specjalnych.

julia_sliczna

A ja myslalem ze to prawdziwe dinozaury :D ale ze mnie gapa.

ocenił(a) serial na 1
sokol9955

bardzo dobrze ze to koniec.. juz dawno seriale sf nie zaliczyly takiego policzka jakim byla terra nova..

ocenił(a) serial na 9
michostr86

Prawda!! SF już schodzi na plan boczny, ale przyznam że szkoda :( oglądałem, myślałem że troche taki lipny będzie ten serial ale jakoś zawsze chętnie mnnie ciągnęło do obejrzenia kolejnego odcinka.
Poza tym gdzieś niedawno czytałem że będzie sezon drugi ponoć we wrześniu będzie ekranizacja.

ocenił(a) serial na 3
venom24h

Ponoć przeniosą tam ekipę z Galerii. Poziom "gry aktorskiej" i "scenariusza" zostanie więc zachowany.

I to i to w sam raz dla 8-latków.

ocenił(a) serial na 1
andre_

amen