Ej, ja nie chcę !!!! zawsze fajne seriale zdejmują. Teraz nawet w Polsce grają go, musi im się opłacać :\. Czy naprawdę już nic się nie da zrobić ???
"Świetnych seriali nie zdejmują po jednym sezonie." słuszna uwaga, ten serial to zupełna skamielina poza tym jak oni nakrecili te wszystkie sceny z dinozaurami? przeciez wszystkie wyginely !
No tak wszystkie wygineły,ale niektóre gatunki które występują w filmie Terra Nova są na podstawie prawdziwych szkieletów,a reszta to poprostu wyobraznia scenarzystów i tych od efektów specjalnych.
bardzo dobrze ze to koniec.. juz dawno seriale sf nie zaliczyly takiego policzka jakim byla terra nova..
Prawda!! SF już schodzi na plan boczny, ale przyznam że szkoda :( oglądałem, myślałem że troche taki lipny będzie ten serial ale jakoś zawsze chętnie mnnie ciągnęło do obejrzenia kolejnego odcinka.
Poza tym gdzieś niedawno czytałem że będzie sezon drugi ponoć we wrześniu będzie ekranizacja.
Ponoć przeniosą tam ekipę z Galerii. Poziom "gry aktorskiej" i "scenariusza" zostanie więc zachowany.
I to i to w sam raz dla 8-latków.