PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18349
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Nie oglądam serialu ale jak wyjaśnili w nim fakt, że przenieśli się w czasy dinozaurów tylko po to by zginąć od uderzenia meteorytu?

ocenił(a) serial na 3
katedra

Przenieśli się o te 85 milionów lat przypadkiem, nie wybierali epoki. Poza tym "uderzenie" ma nastąpić zdaje się za parę milionów lat. Na ich miejscu martwiłbyś się ? A teraz ? Też martwisz się tym co będzie za miliony lat ?

To akurat najmniejsza bzdura w tym serialu :D

andre_

"Przenieśli się o te 85 milionów lat przypadkiem, nie wybierali epoki. Poza tym "uderzenie" ma nastąpić zdaje się za parę milionów lat. Na ich miejscu martwiłbyś się ? A teraz ? Też martwisz się tym co będzie za miliony lat ?"

Million lat to jakoś w przyszły wtorek?

katedra

Niemal cyklicznie co kilka dni znowu pojawia się to samo pytanie. Myślę, że w opisie serialu powinno zostać to w jednym zdaniu wytłumaczone, że przenieśli się 85 mln lat do tyłu, a meteoryt spadnie 20 mln lat później. Dla człowieka 20 mln lat to okres wręcz nierealny więc nawet niema większego sensu o tym gadać.

użytkownik usunięty
Starchris

Mnie film się bardzo podoba, ale ciekawi mnie, jak porozumiewali się z rokiem 2149. Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?

Telefon na sznurku.To przeciez oczywiste.