PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18349
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Widzę dużo dyskusji, jedni są za serialem, inni mówią, że to niezgodne z prawami fizyki, ja z zamiłowania do biologicznej strony filmów i seriali postanowiłem sledzić ten oto serial i analizować go dogłębnie.

Tak jak i większość z was nie mogę doczekac się pierwszego odcinka i przekonać się co to za twór, stworzyłe stronę na wordpressie gdzie będę już po pierwszym odcinku analizował to co zobaczyłem, dodam oczywiście artykuły na temat paradoksu czasowego, wezme pod uwagę skład atmosfery oraz flory&fauny (z racji studiów biologicznych będzie to dokładna analiza) Tym czasem zapraszam do zwiedzenia tej strony
https://terranovafox.wordpress.com/ i komentarzy co sądzicie o początkach, jeżeli ktoś byłby zainteresowany współpracą to proszę pisać.

ocenił(a) serial na 6
temptershell

Może to postać Stephena Langa ale ja widzę tutaj mnóstwo podobieństw do Avatara (opierając się tylko na zapowiedziach). Pewnie to tylko takie złudzenie ale ten fakt bardzo zaostrzył mi apetyt na ten serial :D

ocenił(a) serial na 1
sangreal

to nie jest zludzenie tylko swiadomy zabieg.. avatar zrobil kapital marketingowy i teraz terra nova go sobie zje troche.. dobrze dla langa bo to swietny aktor niech sobie ma lead w serialu i trzepie kase z tego...

ocenił(a) serial na 8
temptershell

wordpress się wysypał i cała witryna została skasowana - nie wiem dlaczego, więc ten adres jest nieaktualny, ale już z pierwszym odcinkiem wymyslę coś innego, też mnie przyciągnął ten aktrorS. Lang lecz myślę, że rola nie bedize bazowała na funkcji jaka pełnił w Avatarze, ręcz przeciwnie będzie to pozytywna postać.