Terra Nova: Sezon 1 Terra Nova sezon 1, odcinek 11
odcinek Terra Nova (2011)

Terra Nova | Od środka

Within 44m
8,1 709  ocen
8,1 10 1 709
Terra Nova
powrót do forum s1e11

s01e11

ocenił(a) serial na 6

Oglądało mi się go tak dobrze jak żaden odcinek wcześniej może jeszcze coś z tego serialu
będzie:)

ocenił(a) serial na 7
pablo000

Mi też odcinek naprawdę dobry chyba jest nadzieja dla serialu.

Maxell_master

Najlepszy odcinek jak do tej pory, mam nadzieję, że finał będzie przynajmniej dobry...

elenkaa

ej nie wiecie czy bedzie 2 sezon? bo na paru stronach czytałam ze nie bo mala oglądalność jest ...

doma2410

Chyba jeszcze nie wiadomo oficjalnie...

ocenił(a) serial na 4
elenkaa

Wystarczy, że z ekranu zniknął ten mały gówniarz, pani doktor .... no szkoda, że nie zastosowali tego samego zabiegu z Maddy ( historia z tym kółkiem żenująca)...... i odcinek od razu zrobił się bardziej interesujący.Chyba wreszcie poszli po rozum do głowy przez ostatnie dwa tygodnie.

ocenił(a) serial na 5
davidstar

zgadzam się, trzymając się tego wątku może jest jakaś nadzieja, sam zmieniłem ocenę na wyższą.

ocenił(a) serial na 5
Cmb

Coś w tym jest jedyny babol tego odcinka to kolejne sprzeczne informacje odnośnie działania portalu.

ocenił(a) serial na 6
Cmb

teraz tylko czekać na wielką bitwe Terra Nova kontra reszta świata z czołgami i nie wiadomo z czym jeszcze plus dinozaury! Maddy i Zoe siedzą w bunkrze...

ocenił(a) serial na 2
pablo000

Serial jak byl glupi, tak taki pozostal. Dialogi sa beznadziejne, o grze aktorskiej nie wspominajac. Ostatnia scena rozsmieszajaca do lez, dawka patosu powalajaca. I tak dlugo wytrzymuje przy tym gniocie, ale to tylko dlatego, ze mam dzika slabosc do sf.

Ogladalem Zakazane Imperium, teraz ogladam American Horror Story, wczesniej zapoznalem sie z serialowa Gra o Tron. W ogole nie ma porownania. Tamte pozycje oscyluja u mnie w granicach oceny 7-8 (dobre, bardzo dobre). Jak mozna w tym zestawieniu ocenic Terra Nova? Wiecej niz 2 to nieprzyzwoitosc :D

Ten serial jest tak plytki, ze az zeby bola. Postacie sa plastikowe, szablonowe, aktorzy robia drewno, ale co moga biedni wykrzesac ze scenariusza pisanego przez 10-latkow? Tyle kasy sie zmarnowalo...

Ogladalnosc spada? A czemu sie tu dziwic? Zazwyczaj odcinki sa nudne jak flaki z olejem, a zalew glupoty przekracza wszystkie dopuszczalne granice. Nie przypominam sobie, bym osobiscie ogladal serial glupszy od Terra Nova. Nawet slaby The Falling Skies wydaje sie sensowniejszy.

Rzecz jest naprawde dramatycznie nieudana i nawet jezeli zakontraktuja sila inercji drugi sezon, to nie sadze by chcieli to pozniej jeszcze dalej wydluzac, wydawac na to kupe kasy i stykac sie z recenzjami obrzucajacymi cala produkcje i ich tworcow blotem. W necie Terra Nova stala sie obiektem kpin i szyderstw, to raczej nie jest korzystne marketingowo dla wytworni i producentow.

ocenił(a) serial na 2
per333

Na końcu 11 odcinka rzeczywiście brakowało powiewającej flagi amerykańskiej. Niemożliwością wydaje się aby mógł powstać sezon 2. Dałbym ocenę jeden za rozczarowanie filmem od którego chyba zbyt wiele oczekiwałem.