Trup sieje się gęsto. Kolejne 15 much padło. Istna tragedia. Nie od dziś wiadomo, iż pewne decyzje
podjęte w przeszłości kształtują naszą teraźniejszość. Tak też było w tym przypadku. Jedno
okazanie litości spowodowało tyle nieszczęść. A trzeba było słuchać Bellamego, i wykonać
egzekucje na Murphym, ale nie, lepiej go wygnać. No cóż. Durna Octavia sprowadziła zarażę do
obozu a durna Clarke i durny Finn nalegali na jej pozostawienie. Litości. Jedynie
Bellamy myśli logicznie...
Jedyna jasna strona odcinka to fakt, że Octavia zakończyła romans z Lincolnem. A przynajmniej
miejmy nadzieje, że go zakończyła, że nie sprowadzi Lincolna do obozu lub coś równie
idiotycznego. Podobały mi się jej słowa, że nie może zostawić swoich ludzi, i że woli umrzeć
wśród nich aniżeli uciekając, szczególnie w obliczu notorycznych zdrad Lincolna... Miejmy
nadzieje, że zostanie jeszcze schwytany i zabity przez swoich współplemieńców.
No, nie twierdzę że się zakochali po 3 dniach, bo w to też nie uwierzę, ale dali sobie szansę, tak jak Finn i Clarke (?) XD
Jeny, niech scenarzyści dadzą nam jakąś mocną (tj. konkretną, wojnę, krew, zabijanie) akcję żebyśmy się tak tymi paringami nie musieli zajmować :D
No właśnie ,dali sobie szansę. A tutaj w serialu pokazali to tak, jakby to już była wielka miłość :)
Cóż, poczekajmy na finał, musi w jakiś sposób wstrząsnąć widzem żebyśmy chcieli oglądać 2 sezon :D
Bo Ty taka niewierząca jesteś:p A efekt masz podany. Finn i Clarke się przyciągają i nawet Raven zobaczyła że nie ma szans. Ona uwierzyła a Ty nie możesz!;)
Znaczy ja widze, że w serialu tak jest i że oni są w sobie zakochani - bo po prostu twórcy podali nam to jak na tacy.
Ale chodzi o to, że mi się to w ogóle nie podoba, jest nienaturalne, a między aktorami nie ma w ogóle żadnej chemii - moim zdaniem jest to skutek tego, że za szybko się to wszystko potoczyło.
Żeby facet ryzykował własne życie dla laski wiiedząc że może złapać wirusa i umrzeć w ciągu kilkunastu dni znajomości? No coś mi tu nie pasuje i tyle, będę twardo obstawiać przy swoim zdaniu :P