PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76993
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Zachęcam do oceniania roli Alycia Debnam-Carey
jako Lexy należy jej się top 3 w The 100 na filmweb.
Jedyny powód dlaczego nie ma jej top 3 to błąd ze strony
filmweb którzy czekali z zaakceptowanie jej roli kilka miesięcy.

pwojwoww

Żartujesz sobie. Dziewczyna gra bardzo przeciętnie. Zresztą jak większość w tym serialu.

Ivelise

Chodzi mu o Top 3 z aktorów tylko w tym w serialu.

Jeśli chodzi o Top wszystkich aktorów, to pewnie gdyby jej nazwisko znalazło się w Top 3000
byłoby niesprawiedliwie i krzywdzące dla wielu innych aktorów/aktorek z
grających przez ostatnie 100 lat w obu Amerykach, Europie i Azji.

returner

Przecież wiem, że ma na myśli Top 3 aktorów tylko w tym w serialu. LMAO. To nie zmienia faktu, że ona jest przeciętna i nawet w Top 3 miejsce jej się nie należy.

PS. Masz tupet, żeby odpowiadać na moje posty mizoginisto.

Ivelise

Wszystko ma swoje powody damo. Nic nie dzieje się przez przypadek.
O mężczyznach mam jeszcze gorsze, bo wiem czym sie stają,
gdy panuje bezkarność lub wybucha wojna. Więc wątpię,
bym pasował do słowa mizoginizm. Nie chciałem cię nigdy urazić czy obrazić.
Zbyt dużo wiem na temat natury ludzi, kobiet i mężczyzn. Zbyt wiele.
Starczyłoby tego na 100 ludzi. Pewnie dlatego.
Ogólnie nie lubię ludzi za to, że są próżni, płytcy i egoistyczni, za to, że musiałem zostać draniem,
bo tylko wtedy ma się najlepsze efekty z kobietami, z ludźmi na każdej płaszczyźnie.
Niestety ludzie w realnym świecie bardzo mnie lubią. Za to co daje im moja osoba.
A jest tego wiele. żadna przyjaźń nie jest bezinteresowna. Żądna miłość.
Gdyby była mężczyźni by kochali wartościowe dziewczyny, a nie patrzyli na wygląd jak pustaki.
A kobiety by dawały najwięcej szans tym wartościowszym facetom, którzy szanują kobiety i staraliby się o nie mocno, nigdy nie okłamywali i nie zdradzali, a jednak jest inaczej i są chętne dla sławnych/przebojowych/zamożnych/przystojnych.
Ogólnie najpłytszych i najgorzej traktujących kobiety.
Z czego to wynika ?
Tzw. zło tkwi w naturze wszystkich stworzeń, które ze sobą rywalizują.
W tym sensie jest zupełnie normalne i wręcz pożądane dla przetrwania osobnika, wyeliminowania konkurencji w ewolucyjnym wyścigu. Choć osobiście nie lubię słowa "przetrwanie", wolę nietzscheańską wolę mocy - mimo że jest tylko ideą,
a nie teorią naukową, bardziej jednak kondensuje popędy, wzmacnia je i uwzniośla,
jakby powiedział N. - zamienia je w cnoty.
Spójrzmy na dzieci. Te z silnymi genami są okrutne już w podstawówce dla słabszych osobników.
Gnębią je psychicznie i fizycznie. Jedynie widmo kary prze dorosłych, nauczycieli i rodziców chroni te słabsze osobniki przed większym zagrożeniem. Gdyby nie to pewnie i dzieci robiłyby gorsze rzeczy. Zresztą na wojnach lub tam, gdzie nie ma kontroli dzieci też potrafią zabijać.
Nigdy nie byłem za bezstresowym wychowaniem dzieciaków. To był błąd systemu,
że nauczyciel nie może teraz krzyczeć czy uderzyć.
Słabsze osobniki są jeszcze bardziej narażone na przemoc fizyczną i psychiczną,
bo te dzieci/młodzież, które lubią znęcać się są jeszcze bardziej zachęcone, gdy nikt ich nie stopuje.

returner

"Nie chciałem cię nigdy urazić czy obrazić." — To chyba inaczej rozumiesz pojęcie obrazy, bo zrobiłeś to wielokrotnie. Spieprzaj.

Ivelise

http://kobieta.interia.pl/show/news-wlodarczyk-and-krawczyk-kto-raz-zdradzil,nId ,2143214

Przez to, że jesteście najłatwiejsze do takich pustaków jak ten aktor dobrzy faceci nie mają wyboru i też muszą zamieniać się w drani. Ale wy jesteście zbyt głupie,
by wiedzieć, że sławni....przebojowi...zamożni..przystojni to faceci, którzy traktują kobiety jak KU...WY. Przez to że takim kobiety najłatwiej dają seks czy miłość
napawa obrzydzeniem i nie idzie szanować kobiet.
Ja powiem na starcie - ale pustak. Swoimi czynami traktuje kobiety jak ku..wy.
Kobieta powie - ale przystojny, ale czatujący, inteligentny, ambitny, sławny.
Szybko daje mu seks i miłość.

returner

S.pierdalaj.