PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76917
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Jakim cudem ludzie na stacji nie mają pojęcia co dzieje się na Ziemi?

ocenił(a) serial na 7
Wolfman_PL

Zdecydowanie 2 odcinki wystarczą, żeby ocenić czy będzie się chciało oglądać dalej serial. Jeżeli scenariusz jest podzielony na 13 odcinków to te 2 stanowią 15% serialu. Na tej podstawie ocenisz, czy lubisz postacie a tym bardziej, czy jesteś w stanie znieść rażące błędy w scenariuszu, które jednych (np. Ciebie) będą drażniły, czy - jak innych - nie będą za bardzo obchodziły.

Rzecz gustu. Albo coś się lubi albo nie, najważniejsze, to szanować gust innych. A opinie tych, którzy mają problem z tym problem olej, bo nie ma sensu:)

ocenił(a) serial na 4
rafib1975

Tak swoja droga trzymasz sie tematu ksiazki, ale dla mnie jest wazny poczatek. Zawsze, czy to poczatek gry, filmu, znajomosci. Jesli jest do niczego co ma mnie sklonic by to kontynuowac? Nadzieja ze w 10 odcinku bedzie ciekawie albo w drugim sezonie?
Idac tym tokiem myslenia ze kiedys sie zmienic o 180 stopni, to coz moge ogladac chyba kazde guano bo wszedzie sie moze zmienic o 180 stopni. Jednak moze Ty masz tyle czasu by siedziec z nadzieja na lepsze odcinki ja jednak nie.