No bo pewnie dlatego, że serial zalicza się również do kategorii komedii. Co za ,,debil'' tego nie rozumie?
Aha, czyli mi się pomyliło, twórcy a nawet producentowi się pomyliło, ale jakiemuś lajkowi z filmweba już nie? xD Widocznie tak jest, panie ekspercie.
ja tam nie widze komedii, kilka zachowan idioty kuzyna ewentualnie, poza tym wszyscy kwalifikuja sie na terapie u psychoterapeuty
Ale co z tego, że ty nie widzisz? Serial zalicza się tak samo do dramatu jak i do komedii. Nawet przypomnij sobie jedną ze scen. gdzie były urodziny dziecka i prawie wszyscy nagle usnęli + te dialogi. Jak dla mnie elementy komedii są tutaj oczywiste już praktycznie od samego początku. Serial w dużej mierze to dramat z elementami komedii i wszystko xd
Tymczasem główny aktor zgarnia nagrodę. Złoty Glob - Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu za The Bear (2022) Dalej będziesz twierdził, że serial nie jest również komediowy, a wszyscy dookoła się nie znają? xD
ja pierd ole, nie masz wiekszych problemów człowieku? Ciesze sie ze masz poczucie humoru, ktore powoduje ze ten serial uznales za komedie, ja mam inne i coi z tym zrobisz? Napisz jeszcze ze sto odpowiedzi...
ale to ty masz jakieś problemy łebku, nazywasz kogoś debilem, bo dał kategorie komedii do tego serialu. Zobaczyłem teraz, że wygrał nagrodę w takiej kategorii to tutaj dopisałem by może ci pomóc, ale widzę, że nawet lekarz tutaj nie pomoże xD Rozumiesz, że film może cie w ogóle nie bawić, a być komedią? Tak samo film może nie straszyć, a być horrorem.