PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10014243}

The Bear

2022 -
7,7 42 tys. ocen
7,7 10 1 42120
7,9 47 krytyków
The Bear
powrót do forum serialu The Bear

komedia?

ocenił(a) serial na 9

Co za debil dal taką kategorię? Ciekawy serial.

ocenił(a) serial na 7
sobanek

Właśnie obejrzałem 2 odcinek i też nad tym się zastanawiałem.

ocenił(a) serial na 6
EM_DZI

Ale o co wam chodzi? Nie dostrzegacie tam scen komediowych?

ocenił(a) serial na 7
McGyverPL

No właśnie, ja się cześto śmiałam ;)

ocenił(a) serial na 8
sobanek

No bo pewnie dlatego, że serial zalicza się również do kategorii komedii. Co za ,,debil'' tego nie rozumie?

ocenił(a) serial na 9
sportismylifee

chyba cos Ci sie pomylilo, obejrzyj moze na trzezwo? :P

ocenił(a) serial na 8
sobanek

Aha, czyli mi się pomyliło, twórcy a nawet producentowi się pomyliło, ale jakiemuś lajkowi z filmweba już nie? xD Widocznie tak jest, panie ekspercie.

ocenił(a) serial na 9
sportismylifee

ja tam nie widze komedii, kilka zachowan idioty kuzyna ewentualnie, poza tym wszyscy kwalifikuja sie na terapie u psychoterapeuty

ocenił(a) serial na 8
sobanek

Ale co z tego, że ty nie widzisz? Serial zalicza się tak samo do dramatu jak i do komedii. Nawet przypomnij sobie jedną ze scen. gdzie były urodziny dziecka i prawie wszyscy nagle usnęli + te dialogi. Jak dla mnie elementy komedii są tutaj oczywiste już praktycznie od samego początku. Serial w dużej mierze to dramat z elementami komedii i wszystko xd

ocenił(a) serial na 8
sobanek

Tymczasem główny aktor zgarnia nagrodę. Złoty Glob - Najlepszy aktor w serialu komediowym lub musicalu za The Bear (2022) Dalej będziesz twierdził, że serial nie jest również komediowy, a wszyscy dookoła się nie znają? xD

ocenił(a) serial na 9
sportismylifee

ja pierd ole, nie masz wiekszych problemów człowieku? Ciesze sie ze masz poczucie humoru, ktore powoduje ze ten serial uznales za komedie, ja mam inne i coi z tym zrobisz? Napisz jeszcze ze sto odpowiedzi...

ocenił(a) serial na 8
sobanek

ale to ty masz jakieś problemy łebku, nazywasz kogoś debilem, bo dał kategorie komedii do tego serialu. Zobaczyłem teraz, że wygrał nagrodę w takiej kategorii to tutaj dopisałem by może ci pomóc, ale widzę, że nawet lekarz tutaj nie pomoże xD Rozumiesz, że film może cie w ogóle nie bawić, a być komedią? Tak samo film może nie straszyć, a być horrorem.

sobanek

Kolego Sobanku, mam pytanko. Czy Ty te swoje komentarze piszesz na trzeźwo?

sobanek

Jak nie wiadomo o co chodzi .. wepchali kategorie komedii żeby zgarnąć nagrody faktycznym komediom bo w swojej prawdziwej kategorii nie mieli szans niczego wygrać.