Kochani moi, nauczcie się być sobą, przestańcie udawać! Jeśli jesteście rasistami i homofobami nie wstydźcie się tego, przyznawajcie się że nimi jesteście skoro i tak to wszyscy widzą. Bo jest to wręcz przykre jak musicie się ukrywać za zasłoną tego że to poprawność polityczna wciskana na siłę gdziekolwiek zobaczycie kogoś nie hetero lub kogoś czarnego i to właśnie to wam się nie podoba że ktoś coś wam wpycha do gardła na siłę a nie zwyczajnie to że jesteście rasistami i homofobami ;)
Tak jestem rasistą i homofobem. Mimo to serial mi się podobał ale się zjebał I już mi się nie podoba. Pozdrawiam wszystkich.....
poza kolorowymi i zwyrodniałymi dziwolągami
Tak jestem rasistą i homofobem. Mimo to serial mi się podobał ale się zjebał I już mi się nie podoba. Pozdrawiam wszystkich poza kolorowymi i pederestami.
I z pewnością to nie jest tak, że Ci się podobał i przestał podobać teraz bo dopiero zauważyłeś że serial się z Ciebie śmieje? ;)
I to jest własnie przekaz dla prostych ludzi takich jak ty :D najlepsze jest to że przyjmujesz to tłumaczenie :D
Uff.... choć tu trochę wolności .... może niedługo będzie jak kiedyś - jak antysocjalistyczny to i prywaciarz ....
Rozbawiłeś mnie :D Wciskają gejoze jak w każdym filmie i serialu. A tacy jak ty dalej nic nie widzą :D