PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801842}

The Boys

2019 -
8,2 78 tys. ocen
8,2 10 1 77713
7,9 36 krytyków
The Boys
powrót do forum serialu The Boys

Kochani moi, nauczcie się być sobą, przestańcie udawać! Jeśli jesteście rasistami i homofobami nie wstydźcie się tego, przyznawajcie się że nimi jesteście skoro i tak to wszyscy widzą. Bo jest to wręcz przykre jak musicie się ukrywać za zasłoną tego że to poprawność polityczna wciskana na siłę gdziekolwiek zobaczycie kogoś nie hetero lub kogoś czarnego i to właśnie to wam się nie podoba że ktoś coś wam wpycha do gardła na siłę a nie zwyczajnie to że jesteście rasistami i homofobami ;)

_eatmushrooms_

Tak jestem rasistą i homofobem. Mimo to serial mi się podobał ale się zjebał I już mi się nie podoba. Pozdrawiam wszystkich.....

poza kolorowymi i zwyrodniałymi dziwolągami

_eatmushrooms_

Tak jestem rasistą i homofobem. Mimo to serial mi się podobał ale się zjebał I już mi się nie podoba. Pozdrawiam wszystkich poza kolorowymi i pederestami.

ocenił(a) serial na 9
Berserko

No i brawa za szczerość!

ocenił(a) serial na 9
Berserko

I z pewnością to nie jest tak, że Ci się podobał i przestał podobać teraz bo dopiero zauważyłeś że serial się z Ciebie śmieje? ;)

ocenił(a) serial na 1
_eatmushrooms_

I to jest własnie przekaz dla prostych ludzi takich jak ty :D najlepsze jest to że przyjmujesz to tłumaczenie :D

_eatmushrooms_

Ja chciałem ad vocem - Można być tylko rasistą albo tylko homofobem ?

ocenił(a) serial na 9
Szurka_Burka

Tak, jeszcze jak. Choć najczęściej idzie to w parze

_eatmushrooms_

Uff.... choć tu trochę wolności ....  może niedługo będzie jak kiedyś - jak antysocjalistyczny to i prywaciarz  ....

ocenił(a) serial na 4
_eatmushrooms_

Szkalować lpg to nie tylko obowiązek, ale i przyjemność

ocenił(a) serial na 1
_eatmushrooms_

Rozbawiłeś mnie :D Wciskają gejoze jak w każdym filmie i serialu. A tacy jak ty dalej nic nie widzą :D

_eatmushrooms_

nie byłem ale już jestem

ocenił(a) serial na 2
_eatmushrooms_

Machanie wszędzie męskimi kutangami i okazywanie męskiego odbytu z każdej strony oraz z wewnątrz jest zupełnie "normalne" .... tylko czemu tego samego nie pokazują odnośnie kobiet. Czyżby homopropaganda? A tak na poważnie to jest po prostu obleśne jak całe Eldżebete