The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 5
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Strzeż się Żabrołaka, synu

Beware of the Jabberwock, My Son 1h 8m
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1097
The Boys
powrót do forum s4e5

Hej, czy wy również zauważyliście, że w podsumowaniu w 5 odcinku pojawią się info o virusie , eksplodująca głową naukowca ,a tych scen nie było w poprzednich odcinkach?

bartekkap_filmweb

To były sceny z Gen V.

Labret

Bez sensu że wpletli motyw z tego nieoglądalnego kibla. Jeżeli już coś takiego robią to powinni chociaż te kilka scen do Boys dodać a nie robią idiotyczna oborą i konfudują widzów.

pawulon1_2

Jak bez sensu. Od początku było komunikowane, że Gen V będzie pomostem pomiędzy 3 i 4 sezonem The Boys. Tak samo drugi sezon Gen V będzie nawiązywał do 4 sezonu The Boys.

ocenił(a) serial na 7
Labret

to jest bez sensu, szczególnie że GEN V nie każdemu może się podobać, a robiąc to , na siłę wymuszają jego ogladanie.

ocenił(a) serial na 8
ksopgiel

Taka mała rada. Gen V nie jest kontynuacją ani nie ma powiązań z The boys. To spinn off obsadzony innymi postaciami a jeśli chodzi o the boys to pojawiają się tam tylko wzmianki o the boys ale niczego do fabuły the boys nie wnosi

Labret

O. Dzięki. Też właśnie się zastanawiałem skąd ta scena i zacząłem przeglądać poprzednie odcinki w poszukiwaniu %P. Nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego, jak Gen V :P