The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 5
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Strzeż się Żabrołaka, synu

Beware of the Jabberwock, My Son 1h 8m
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1083
The Boys
powrót do forum s4e5

Nic ciekawego się póki co nie dzieje, Homelander zrobił się jakiś nijaki, nowi członkowie "Siódemki" są płytcy jak kałuża. I te rodzinne dramaty Hughie... Komu to potrzebne?

ocenił(a) serial na 3
Labret

Musieli coś nam na siłę sprezentować bo przecież 5 sezon jeszcze ma być xDD serial mógł się spokojnie zakończyć epicką bitwą finałową już w 3 sezonie i wyraźnie widać że od tamtej pory twórcy przeciągają jak mogą. Może teraz już będzie ciekawiej bo to był pierwszy odcinek w tym sezonie który nawet mi się przyjemnie oglądało

ocenił(a) serial na 8
Chess4

niby taki był plan, postawić na "wewnętrzne problemy" bohaterów przed ostatecznym finałem

musimy więc to przetrawić by dostać znowu dobre the boys

podoba mi się mega to, jak ukradkiem śmieją się z ideologii woke, przy okazji cały czas pokazując ją w tym sezonie na ekranie :D

ocenił(a) serial na 8
bebkowsky

Skąd mamy mieć pewność że dobre the boys wróci? To może się zawsze skończyć jak gra o tron. Twórcy odstawią manianę i będzie gorąco w internecie. Pamiętajmy że w wielu serialach z sezonu na sezon jest gorzej. To cecha serialu

ocenił(a) serial na 8
Labret

Brakuje SoldierBoya, w sumie najlepiej by było jakby miał osobny serial.

ocenił(a) serial na 8
Maciek_Turek

o właśnie tak...

ocenił(a) serial na 10
Maciek_Turek

Ogladalbym. Najbardziej mnie ciekawi Tek-Knight. Nie nie jego pociag do dziurek tylko sama postac :D

ocenił(a) serial na 9
Labret

Według mnie serial ratuje Butcher i Homelander, zresztą jak zwykle, reszta nudna, wątek Hugh strasznie nudny.

ocenił(a) serial na 7
Labret

Właśnie Homelander w 4 odcinku wymiatał, ciekawi mnie też rozwój jego relacji z Ryanem