The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 6
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Brudny interes

Dirty Business 1h 5m
7,1 1,1 tys. ocen
7,1 10 1 1081
The Boys
powrót do forum s4e6

Jeffrey

ocenił(a) serial na 10

Chyba nikogo nie zdziwiło, że gość grany przez Jeffreya jest wyimaginowaną postacią w głowie Butchera, każdy domyślił się na początku. Zresztą jego wątek jest ważny jak zeszłoroczny śnieg.

crimewave3

Nie prawda, nie było oczywiste, nie zgrywaj oświeconego

ocenił(a) serial na 7
vasil_zajcev

Ja domyśliłem się na końcu odcinka poprzedniego. Jest jedna zasada takich zagrań, jeśli taka postać pojawia się wszędzie jest z bohaterem ale jakimś dziwnym przypadkiem nie nawiązuje z nikim interakcji po za bohaterem głównym, to już jest podejrzane. Nauczyłem się tego po 1 sezonie mr Robota, od tamtego czasu jem takie gówna na śniadanie.

ocenił(a) serial na 9
crimewave3

Na pewno nie każdy domyślił się na początku, to nie było oczywiste. Postać Dean Morgana zasługiwała na dużo lepszy wątek.

ocenił(a) serial na 8
crimewave3

Oczywiście przed tym odcinkiem nikt nie wysnuł tej teorii, po odcinku - Ha! wiedzieliśmy od pierwszego sezonu xD

ocenił(a) serial na 9
crimewave3

Jak ktoś oglądał Fight Club, Mr.Robot itp, to mógł się nawet od pierwszej sceny z nim domyślić. Imo trochę na odwal się zrobili sceny z nim, a jak już pojawia się Becky to w ogóle o łał ten dziwny stary koleś to też halucynacja kto by pomyślał xd

crimewave3

Jego wątek jest motorem napędowym wyrzutów sumienia Butchera i odpowiada za kolejną fazę jego dylematu w sprawie metod walki z superbohaterami, więc należy akurat do najważniejszych w całym sezonie. xd