The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 8
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Assassination Run

1h 5m
8,1 1,2 tys. ocen
8,1 10 1 1169
The Boys
powrót do forum s4e8

Ten odcinek sprawia, że pozostałe 7 można wyrzucić do kosza. Wszystkie watki nagle poszły w przeciwną stronę i wrócili dokładnie do punktu wyjścia. Deep i Black Noir to nie wiem po co tam w ogóle są. Scena z Frenchiem i Kimiko wyglądała jakby scenarzyści jednak doszli do wniosku, ze zje....li ich relacje po całości( co jest prawdą) i postanowili ją na szybko naprawić. Cały sezon nie wniósł generalnie nic i jest nawet nie klasę tylko dwie gorszy od poprzednich. W ogóle mogłoby go nie być. I ta końcówka.....plot armor głównych bohaterów w 4 sezonie to jakiś żart generalnie. No, ale Pan Eric Cipke dalej będzie pitolić, że to celowe i że naśmiewali się z kogoś tam. Nie, po prostu zrobili beznadziejny sezon, a co było tego przyczyną niech każdy sobie odpowie sam.

ocenił(a) serial na 3
miltenqaz

Przyczyną pewnie było to że mają do zrobienia jeszcze jeden sezon a najwidoczniej pomysł był już tylko na finał albo nawet nie. Zresztą takie same odczucia miałem po finale 3 sezonu :/ tylko że w trzecim sezonie mieliśmy chociaż dużo ciekawych akcji i czuliśmy że ta akcja zmierza do czegoś. Scena walki Butchera i Soldier Boya z Homelanderem choć krótka była jedną z najlepszych jakie widziałem ogółem z udziałem superbohaterów. Tutaj cały sezon zmierzał do niczego i nie zamierzam wracać do żadnego odcinka bo wszystkie były beznadziejne mniej lub bardziej. Straszne to jest jak korporacje jak Amazon chcą tylko wycisnąć ostatniego centa z każdego dobrego pomysłu kosztem treści. Ten serial na początku z tego kpił a teraz...

Chess4

Generalnie to zanim obejrzałem 4 sezon wiedziałem, że będzie gorszy od poprzednich(nie spodziewałem się, że aż tak), bo od razu zapowiedzieli 5 sezon. Końcówka 3 sezonu była dośc jednoznaczna, koniec maskarady i jedziemy z przeciwnikami Omlanda. 4 sezon powinien być jedną wielką rozpierduchą skwitowaną klęską jednej lub drugiej strony, ale niestety tak jak napisaleś trzeba doić hajs i dostaliśmy tak naprawdę filler. To co powinno być w 4 sezonie będzie prawdopodobnie w 5, choć po tych 8 odcinkach to już sam nie wiem co tam będzie.

miltenqaz

A ja wiem.... wiem co będzie...jak chcesz to ci powiem...... gówno będzie...

Jerzy_Oblicki

co jest kurde, noc jest kurde

ocenił(a) serial na 8
miltenqaz

Jak zabili V to myślałam że to już koniec i zaraz skwitują to dalej…. Ale jeszcze jeden plot twist do tego i lecimy do 5 sezonu… masakra. Strata czasu. Kończ waść wstydu oszczędź

ocenił(a) serial na 9
dzidkaaa

ale płaczki XD

ocenił(a) serial na 8
Blodek

Płaczki hehe. Po prostu ludzie tutaj znają się na serialach. Wiele serialów w ostatnich sezonach się psuje i nie ma co więcej gadać. Tak samo zepsuto hity jak Gra o tron dexter itp. W the boys jest tak samo. Z każdy sezonem coraz gorzej

ocenił(a) serial na 8
miltenqaz

Nic nie będzie. Będzie jak z grą o tron lub dexterem. Nie mają pomysłu na zakończenie i każdy sezon idzie zgodnie z tym samym schematem