The Boys
powrót do forum 4 sezonu

Prawaki dopiero przy czwartym sezonie się zorientowali, że serial jest lewicowy, gdzie od pierwszego sezonu naśmiewa się z prawicy, a od drugiego wprost zrównuje prawice z nazistami (np. wątek Stormfront). Twórca Eric Kripke wielokrotnie i od dawna mówił, że serial naśmiewa się z prawicy, ale prawaki dopiero się spłakały jak zobaczyły dwóch chłopów, gdzie wątki gejowskiego seksu były w każdym sezonie.

ocenił(a) serial na 2
szadom_filmweb

Ty jesteś psychicznie chory czy tylko próbujesz zrobić na nas wrażenie? Serio pytam.

ocenił(a) serial na 9
Operive

Serio spłakałeś o napisanie kilku faktów? XD

ocenił(a) serial na 2
szadom_filmweb

Nie. Zapytałem się z czystej ciekawości.

ocenił(a) serial na 9
Operive

Chłopie dosłownie się spłakałeś, bo napisałem kilka faktów o serialu i jedyne co potrafisz to wyzywać od chorych psychicznie XDDD. Ile Ty masz lat, bo mam wrażenie, że zaraz Twoim kolejnym argumentem będzie "twoja stara"?

szadom_filmweb

To ja nie wiem ile musi mieć lat taki kretyn jak ty, który kopiuje ten sam komentarz gdzie się tylko da.

ocenił(a) serial na 7
szadom_filmweb

To prawda ale ten sezon jest po prostu słaby w każdym aspekcie i dlatego liberalna narracja i wyśmiewanie prawicy zaczęło ludziom bardziej przeszkadzać.

ocenił(a) serial na 6
szadom_filmweb

Ten serial nigdy nie był lewacki, oglądałem go z wielką chęcią, jakościowo poszło w dno, bo trzeba pchać propagandę. Przecież to jest aż żałosne, zwłaszcza te protesty... Twórcy to chyba sobie walili jak kręcili to gówno.

ocenił(a) serial na 10
JimboYCS

Tak, bo w 2 sezonie wcale nie było Stormfront (bedącej nazistką) która nawoływała do pozbycia się uchodzców i mówiła propagandę "white genocide" które są prawicową rzeczą.

szadom_filmweb

Na szczęście lewactwo to tylko stan przejściowy