The Event: Zdarzenie: Sezon 1 The Event: Zdarzenie sezon 1, odcinek 20
odcinek The Event: Zdarzenie (2010-2011)

The Event: Zdarzenie | One Will Live, One Will Die

7,8 141  ocen
7,8 10 1 141
The Event: Zdarzenie
powrót do forum s1e20

Jak dla mnie jest nieźle. Mam nadzieję że serial dostanie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 7
saimon13

Właśnie obejrzałem odcinek i nie mogę się doczekać następnego. W każdej scenie było czuć napięcie. Dawno się tak nie stresowałem. Wszystko niestety skazuje, że będzie jeden sezon,a szkoda chciałbym drugi sezon zobaczyć.
Promo najnowszego odcinka (oj będzie się działo)
http://www.youtube.com/watch?v=BkQzzT-4hzY

ocenił(a) serial na 8
tristan

musi byc drugi, to co zaczyna sie teraz rozkrecac to jest poezja...

klimuszko

Lepiej niech skończą na 1 sezonie,rozkręca się bo już końcówka teraz mają okazje ładnie to zakończyć,jeśli powstanie 2 sezon marnie to widze,bedzie typowo na siłe...

LookOut_Man

człowieku nikt ci nie kaze ogladac drugiego sezonu na siłe. skoncz na 1 i daj zyc innym którzy chca ogladac dalej !

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Oj chyba zostanie anulowany. Mam nadzieje, że jednak te nieoficjalne informacje o cancelu się nie potwierdzą i NBC nie anuluje, bo The Event zrobił się bardzo dobrym serialem, ale pewnie nie ma co liczyć, byłoby za dobrze.

użytkownik usunięty
FlashBones

Ja nie wiem jak można skończyć na 1 sezonie. To jedyny serial jaki widziałem który trzyma w napięciu przez całą długość odcinka, a na koniec nie można się doczekać następnego. :)

ocenił(a) serial na 7

Mam nadzieje, że go nie anulują. Niestety dla przeciętnego Amerykanina ten film był trudny do zrozumienia. Oni wolą prosty scenariusz.

ocenił(a) serial na 6
tristan

Serial został oficjalnie anulowany...

ludi108

Mam nadzieję że chociaż koniec będzie normalny tzn.z sensem,a nie taki jaki zwykle ma się nieszczęście oglądać w anulowanych serialach...

ocenił(a) serial na 7
szarit

Został anulowany, ale znalazłem taką informacje (nie mogę podać źródła filmweb blokuje)
Portal Deadline.com informuje, że anulowanie "The Event: Zdarzenie" przez NBC wcale nie musi oznaczać końca serialu. "The Event: Zdarzenie" ma duże poparcie od swojego studia produkcyjnego i twórcy zapowiadają już, że będą szukać innej stacji telewizyjnej, która zdecyduje się zakupić projekt i kontynuować produkcję!
Miejmy nadzieję, że któraś stacja kupi drugi sezon